AKTUELNO

Prvo je ona planula, a onda je uskočio i Raša.

Goca Tržan već nekoliko dana vodi borbu sa ljudima na Instagramu koji su je osudili zbog toga što je svog supruga Rašu Novakovića nazvala ocem svoje ćerke Lene u okviru fotografije koju je objavila na pomenutoj društvenoj mreži.

Ona je odlučila da na sve komentare u kojima je prozvana što "sahranjuje živog oca" Ivana Marinkovića, oštro odgovori, ali ju je jedan komentar na istu fotografiju na Rašinom profilu posebno izbacio iz takta.

- Lako je kititi se tuđim perjem. Budi frajer, pa napravi dete - napisala je jedna korisnica Instagrama, pa je ona morala da joj odgovori i da objavi svoj odgovor na Instagramu.

- Iju,dugo nisam videla bedniji, primitivniji, maliciozniji (ako uopšte znaš šta to znači) komentar od ovog tvog. Bravo! Pobedila si. Verovatno ni u čemu drugom u životu nisi pobedila, ali evo sad jesi. Pa makar i u primitivizmu. Sram te bilo. Ne diraj nikome u decu, rođenu ili nerođenu! I nemoj da sebi slučajno daš za pravo da bilo kad komentarišeš nečiju sposobnost ili nesposobnost da pravi decu, ima muškaraca koji bi mogli ozbiljno da ti se useru u život zbog toga. Nazad u rupu iz koje si izmilela! - piše u snimku ekrana.

PROČITAJTE JOŠ: Seka nije UDARILA ZABRANU samo za Jakovljev rođendan, evo šta je BRANILA NA SVOJOJ SVADBI!

Foto: Printscreen Instagram

Posle toga se oglasio i Raša, koji je pokušao u komentaru da smiri Gocu.

- Nemoj da se jediš, Žujzi moja. Likovi poput nje slobodu koju im socijalne mreže poput ove pružaju koriste kako bi svoju lošu energiju kanalisali. Teško da bi imala petlje bilo šta da uradi u životu da nema internet, jedino ovde sme da iskaže "mišljenje" - napisao je Raša.

Autor: V. T.

#Goca Tržan

#Instagram

#Radomir Raša Novaković

'