AKTUELNO

Iznenadio je!

U toku je emisija "Pitanja novinara". Novinara portala Pink.rs Darko Tanasijević je nastavio da priča sa Filipom Carem o Dalili Dragojević:

Dalila je meni prelazila preko mnogo stvari, ja gledam kada sam s njom, ona dobija tu snagu. Ne dam joj da komentariše, ona se svađa, kažem joj da komentariše, ona nema komentar. Ona ispada labilna., danas priča sa Dijom koja je rekla da je bila prostitutka za 20 franaka. Tosu stvari koje se meni ne sviđaju, ne prijaju, i to mi pokazuje da ne treba da budem tu. Ja o ovoj ženi imam u podsvesti loše mišljenje, a stalo mi je do nje, šizovreno je, a svi znate da sam imao šansu da se operem od nje, od odnosa sa njom, a ja sam se vratio njoj.Ja za sebe mogu da kažem da sam kurvar, da sam loš, agresivan ali ona ne mora biti takva, ja želim da ona bude brend, a ne neki materijal sa pijace. Meni neće biti lako, biće mi teško bez nje, ali ovo ti je dokaz, ova njena mimika lica meni govori: Beži Filipe što dalje... ja ne prepoznajem sebe u odnosu sa njom, Danima već meni to nije to, ne prija mi taj odnos, ne želim više da mi Dalila bude devojka, a ne želim više ni korektan odnos - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja mislim da kada je sve u redu između nas dvoje, mislim da ona postaje arogantna i bezobrazna. Kada bih postigao u naredne 4 nedelje da sameljem emocije, da nemam nikakav kontakt sa njom, ja bih bio najsrećniji čovek. Ima ovih 4 nedelje da prozivim i da molim porodicu da me sačeka. Sve što joj ja loše želim nek se vrati meni. - dodao je Car.
Da li će Dalila naći nekog normalnog momka? - upitao je Darko.
Zaslužuje da nađe, a onda sve vreme govori i priča da on 16 godina nije sama. Ja nju volim, ali nemam nameru da se vratim u taj odnos nikada. Odlučio sam da budem, sam i slobodan i to je to. - dodao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: N.B.