AKTUELNO

Između pevačice i njenog budućeg supruga došlo je do žestoke rasprave.

Popularna pevačica Nataša Bekvalac posvađala se sa verenikom Lukom Lazukićem, i to pred samo venčanje koje je zakazano za sutra na Ibici. Pevačica nije htela da usvoji njegove predloge u vezi sa muzikom, pa je nastala zbrka.

Luka je želeo da im se na Ibici pridruže tamburaši iz Novog Sada, kojima bi finansirao povratne avionske karte i smeštaj. Međutim, kada joj je to saopštio, Nataši se njegova ideja nije dopala, pa mu je odbrusila da ne želi da pravi cirkus od svadbe.

- Lazukić obožava tamburicu, pa je hteo da mu zasviraju posle ceremonije venčanja. Mislio je da će se Bekvalčevoj dopasti predlog, ali se dogodilo suprotno. Iako nemaju običaj da se svađaju, u tom trenutku svašta je rekla. Neke reči je izgovorila i u afektu jer je bila nervozna, ali budući suprug joj to nije zamerio. Razume njene promene raspoloženja jer je u četvrtom mesecu trudnoće. On nije želeo da insistira i prihvatio je njenu odluku da ne želi takvu muziku - otkriva izvor i dodaje da su mladenci sve spremili za sutrašnje venčanje.

- Venčanje će se održati sutra uveče na plaži. Dekoracija i cvetni aranžmani urađeni su po Natašinom ukusu. Gosti će na Ibici boraviti sedam dana u jednoj vili od 500 kvadratnih metara. Mladence će to koštati oko 100.000 evra - kaže izvor.

Autor: Pink.rs

#Luka Lazukić

#Nataša Bekvalac

#Svađa

#pevačica

#svadba

'