AKTUELNO

U prepisci do koje smo došli, Slobin prijatelj otkriva pojedinosti iz braka Slobe Radanovića i Kristine Kockar, koje nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Domaća javnost danima bruji o skandalima u rijalitiju koji ruši sve rekorde gledanosti ''Zadruga''. O braku i ljubavnom životu Pinkove zvezde Slobe Radanovića, čije detalje su gledoci Zadruge imali priliku da vide na malom ekranu, spekuliše se već neko vreme, a Pink.rs sada je došao u posed šokantnih poruka bliskog Slobinog prijatelja čije ime je poznato našoj redakciji.

Foto: TvPink Printscreen

Naime, u prepisci do koje smo došli, Slobin prijatelj otkriva pojedinosti iz braka Slobe Radanovića i Kristine Kockar, koje nikoga neće ostaviti ravnodušnim!

PROČITAJTE JOŠ: EKSKLUZIVNO: Celokupna PREPISKA Anabele i Slobine žene otkriva ISTINU!

Foto: Privatna arhiva

Kiji je bitna samo slava, to zapamti! Nijedna poštena i normalna devojka ne bi došla, gnušala bi se da dođe i da raspravlja o svom privatnom životu pred milionima! Jedva je dočekala svojih pet minuta. Imam informacije sa više strana da ga vara - tvrdi u porukama prijatelj mladog pevača i učesnika Zadruge.

Foto: Facebook

Podsetimo, sinoć je milionski auditorijum TV Pink imao priliku da vidi susret Kristine i Slobe u rijalitiju, a portal Pink.rs ekskluzivno je objavio celokupnu prepisku Anabele i Slobine žene koju možete pročitati OVDE

Autor: Pink.rs

#Kristina Kockar

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

'