AKTUELNO

Za sve je zapravo kriva masna igra istine, koja se svake večeri igra pred zoru?

Nakon što mu je prišla prva, posle svađe njene mame i njegove žene, Luna Đogani, protekle noći vodila je još jedan razgovor sa Slobom Radanovićem. Osim Slobe, u priču su bili uključeni i ostali zadrugari, jer Luni nisu bile jasne neke stvari koje je njena mama izgovorila Radanoviću, pa je želela da čuje stavove cimera.

Foto: TvPink Printscreen

Volela bih da znam što se to desilo, to me najviše ubija. - pitala se Luna i nastavila da priča o Anabeli: Nije to ona! Možda ona ne želi da njena ćerka bude proglašena kao devojka koja nekome rastura brak.
Luna, Anabelu poštujem kao ljudsko biće, kao koleginicu, ja nju poznajem dve godine, u životu nisam ružnu reč za nju rekao. Drugo, poštujem je kao tvoju majku, znači, ja onakve komentare stvarno nisam zalužio! - rekao je Sloba, kome takođe ništa nije bilo jasno.

Foto: TvPink Printscreen

Luna se i dalje čudila i tvrdila kako tu nešto nije kako treba, a onda joj je Sloba šapnuo sledeće:

Znači, prišla mi je kad smo se pozdravljali, i uštinula me iz sve snage! Luna, kunem ti se, ja sam za tebe... sad neko tebe da napadne, ja bih tebe branio svim silama. Ja nisam debil. Ne krivim ni tebe ni nju, ko zna kako je to napolju predstavljeno. - iskren je bio Sloba.
Ali ja sam pored tebe srećna, nije moguće da to ona nije videla. - drhtavim glasom izgovorila je Luna.
Ja sam noćas pola sata ćutao i gutao, razne reči o meni! I kad sam hteo nisam mogao da dođem do reči, od nje, ali ja joj ne zameram! Ona će tebe da brani i glupo bi bilo da te ne brani. - otvoreno je izjavio pevač.
Nešto tu smrdi! Ona njega voli! Krivo mi je! Ja sam iskrena, ja sam se zaljubila! Ja ne želi da se razdvojim od njega! - rekla je Luna pred svima.

Foto: TvPink Printscreen

Luna, Sloba, Teodora i Anđelo su pričali o ovoj temi, dosta dugo, iz različitih uglova, a u video klipovima pogledajte da li su uspeli da zaključe šta je bio okidač dešavanja od prošle večeri:

POGLEDAJTE: PAO POLJUBAC, ALI I SUZE! Luna i Sloba, nakon svega, razgovarali PRVI PUT! (VIDEO)

Autor: S.K.

#Anabela Atijas

#Anđelo Ranković

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

#Teodora Džehverović

'