AKTUELNO

Šok!

Kako mediji saznaju, pevačice Edita Aradinović i Tamara Milutinović uhapšene su u Dubaiju na aerodromu. Početak njihovog zajedničkog putovanja na ovu popularnu destinaciju pre skoro godinu dana ostala je njihova najčuvanija tajna.

Foto: Pink.rs

- Edita i Tamara su sedele zajedno, a kako je avion bio poluprazan, mogle su da promene sedišta i da petočasovno putovanje provedu mnogo komfornije i udobnije - započinje izvor i dodaje:

- Pored njih na sedištima bile su samo neke žene iz Dubaija sa malom decom, a pošto je Edita htela da spava, ona je zamolila žene da pokušaju da utšaju klince, ali se to nije dogodilo. Nekoliko bezuspešnih pokušaja mirnih molbi na kraju je rezultiralo time da je Edita potpuno izgubila kompas i napravila skandal! Toliko je urlala i vikala da je Tamara čula i pokušala da smiri situaciju. U tom trenutku putnice na letu za Dubai zapretile su im da će ih obe prijaviti policiji - objašnjava izvor.

Foto: Instagram.com/editaaradinovic

- Nakon što je Tamara umirila Editu, situacija se malo smirila, ali kada su stigle na pasošku kontrolu, obe su odvojene u stranu. Po njih je došla policija, pa su ih priveli na razgovor u kancelariju na aerodromu. Tamo su ih čekale i pomenute žene i aviona - kaže izvor.

- Potom im je policajac prišao i zamolio ih da se izvine ženama, naglasivši da je to jedini uslov da ih puste - završava izvor.

Foto: TVPink Printscreen

Edita je ova saznanja i priznala, te potvrdila da su i nju i Tamaru uhapsili odmah pošto su sletele u Dubai.

Mislila sam da se šale i da nema ništa od policije a Tamara me je tešila: "Ma, kakva policija, iskuliraj, smiri se! Vrati se da spavamo" - priča Edita za medije, pa nastavlja:
Bila sam jako nervozna, nisam znala šta se dešava, a ove žene su nam se smejale s policijom, samo što im kafu nisu skuvali - priča Edita i dodaje da je u jednom trenutku baš uhvatila panika a da je Tamara opet smirivala.

Foto: TV Pink Printscreen

Aradinovićeva je otkrila i da li se na kraju izvinila ženama koje su ih prijavile policiji.

Ma, izvinila bih se i tri puta, samo da me puste. Naravno da sam se izvinila, i Tamara i ja - zaključuje Edita, koja je nakon ove situacije ludo provela s koleginicom na odmoru.

Autor: P.R.