AKTUELNO

"Oduvijek osluškujem želje moje publike, zato moj drugi samostalni album “Atlantida” dolazi u digitalnom obliku, jednim klikom dostupan baš svima."

Nakon četiri godine, Indira objavljuje svoj drugi samostalni album 'Atlantida' i to u digitalnom obliku. Indira se priključila umetnicima koji u ovom formatu objavljuju svoje albume približavajući se publici koja je online širom sveta.

Atlantida je digitalni album i posveta tehnološkom vremenu koje je u potpunosti preuzelo svijet u doba pandemije. Tehnologija i online povezivanje u najtežim trenucima pomogli su nam i dali mogućnost da i dalje radimo, komuniciramo, napredujemo. Moja pjesma i spot 'Za milijun godina’ nastali su tako da se nitko nije susreo uživo, a stvarajući je nikada nismo bili povezaniji i srcem bliži jedni drugima. Tu se rodila ideja, da drugi album bude digitalan i svima dostupan samo jednim klikom - objašnjava Indira.

Foto: Foto/Goran Čižmešija

KLUPSKA VERZIJA ATLANTIDE, KAO MUZIČKA POSLASTICA ZA LETO PRED NAMA

Kao pravu glazbenu poslasticu za ljeto pred nama, Indira predstavlja extended verziju hita ‘Atlantida’. Publika je jako zavoljela originalnu verziju pjesme “Atlantida” , pjesmu prepoznatljivog zvuka, koja je vladala koncertnim i radijskim eterom, zato danas predstavljamo i njenu extended verziju, koja je savršena za plesanje i zabavu na ljetnim partijima i klubovima.

Život se konačno vratio u normalu, opet se grlimo, družimo, plešemo i pjevamo zajedno. Jedva čekam da zaplešemo uz klupsku verziju 'Atlantide' - dodaje energična Indira.

Foto: Foto/Goran Čižmešija

Na albumu "Atlantida" je devet pesama, singlova koji su stvarani protekle četiri godine. Na albumu je i "iskra", duet s Halidom Bešlićem, koji je osvojio srca cele regije.

Bezbroj tema, uključujući moć sećanja, snagu žene i ljubav, bili su inspiracija za sve stihove koje na albumu potpisuje Indira. Naslovna numera “Atlantida", pesma je koja je obeležila prošlu godinu, publika je obožava, a posebna je i što su njome Indira i Boris Đurđević obnovili svoju dugogodišnju i uspešnu saradnju.

Foto: Foto/Goran Čižmešija

ATLANTIDA MI JE ISPUNILA MNOGE ŽELJE

- Ovaj će mi album zauvijek biti na posebnom mjestu u srcu, kao autoru i izvođaču ispunio mi je mnoge glazbene želje, donio nove energije i obnovio neke stare dobre suradnje. Hvala svima koji su sudjelovali na stvaranju "Atlantide". Hvala publici diljem regije na ljubavi, pjesmi i veselju koje proživljavamo na svakom od koncerata, vi mi dajete krila za sve što dolazi, a sa svojim timom pripremam zbilja puno toga. Sretna i zahvalna poklanjam vam Atlantidu" - zaključuje Indira koja je već započela svoju promotivnu koncertnu turneju koja obuhvata celu regiju.

Foto: Foto/Goran Čižmešija

Izlazak albuma prate i nove fotografije, koje potvrđuju Indirinu svestranost i modnu nepogrešivost. Indira je novim setom fotografija koje prate izlazak albuma pokazala da je pravi modni kameleon. Uvek drugačija, originalna, hrabra i svoja.

Album "Atlantida" je dostupan na svim digitalnim platformama, a neki od linkova nalaze se u nastavku:

Indira Forza ”Atlantida” Deezer

Indira Forza ”Atlantida” Apple Music

Foto: Foto/Goran Čižmešija

Autor: P.R.