AKTUELNO

Haos u najavi!

Neprijatnu tišinu između Dalile Dragojević i Filipa Cara prekinuo je Filip, koji je očekivao da mu se Dragojevićka izvini.

Imaš šta da mi kažeš ili ti je zanimljivo tamo da gledaš? - pitao je Filip.
Imaš ti meni? Ja tebi ništa - uzvratila je Dalila.
Vidiš da ne funkcionišemo, vidiš da se svađamo non-stop. Samo tražiš razlog, video sam ono na svadbi - govorio je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Ono smatraš svađom? Ono je simpatično, rekla sam da imam pravo da te gledam. Ti želiš da raskineš, ja to osećam, to je bilo planirano i na dan svadbe - rekla je Dalila.
Neistina, ja ni sad ne želim da raskinem. Samo ne želim da nam se ponavljaju stvari od juče, tvoj bezobrazluk koji ide u nedogled - dodao je Car.
Za devet meseci te nisam uporedila ni sa kim, a najgori si od svih mojih bivših, po ponašanju i prevarama, a ti mene stalno poređuješ - pričala je Dragojevićka.
Ti ne znaš šta ne poređuješ, jesi juče isto poredila? - nastavio je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta sam sa tobom preživela za 9 meseci, nisam za ceo život, ali završiće se rijaliti jednog dana - dodala je ona.
Ti napraviš problem što sam zagrlio Mimas, a ti svašta radiš sa svojim prijateljima, sa Ša, sa Luksom... A ja ne smem nikome da se obratim, da stavim ruku, da li si ti realna devojka? Budi jednom u životu realna - nastavio je on.
Okej, u pravu si, možda sam ljubomornija od tebe, više mi smeta kad te vidim u ženskom društvu - pravdala se Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Evo snimak, na svadbi te Anđelo za ruku vodio, šta ja da kažem? Mogao sam scenu da napravim, a nisam. Dovešćeš me do diskvalifikacije svojim bezobraznim ponašanjem, toliko si bezobrazna i podla osoba, da ja to nisam video. Kako sebi dozvoljavaš neke stvari? Nisi fer, to je ono što mene izjede, kad je neko nepravedan. Kičma mi puca od nepravde - pitao je Car.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.