AKTUELNO

Slavljenica se vidno obradovala dolasku polusestre!

Pevačica Anastasija Ražnatović upriličila je sinoć gala proslavu 24. rođendana u jednom prestoničkom restoranu, a na spisku zvanica našla se porodica, dečko Nemanja Gudelj i njegovi najmiliji, brojni prijatelji i kolege sa estrade, a veliku pažnju privukao je dolazak Anđele Ražnatović, Anastasijine polusestre po pokojnom ocu Željku Ražnatoviću Arkanu.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Očekivano, Anđela nije želela da daje izjave, već je protrčala pored novinskih ekipa kako bi došla do slavljenice i čestitala joj rođendan, a njihov srdačni zagrljaj zabeležila je kamera emisije "Premijera".

Foto: TV Pink Printscreen

- Gde si, sestrice - obradovala se Anastasija čim ju je videla, a Anđela joj se bacila u zagrljaj i uputila čestitke.

- Srećan ti rođendan, želim ti sve najbolje! Da si živa, zdrava - rekla joj je ona.

Anđela je, inače, rođena 1980. godine u vezi Željka Ražnatovića i glumice Ljiljane Mijatović. Završila je Bogoslovski fakultet, a objavila je i zbirku pesama.  Svojevremeno se, pre skoro dve decenije, našla u centru medijske pažnje, kada je započela romansu sa Kristijanom Golubovićem, koga je upoznala dok je služio zatvorsku kaznu u Grčkoj. Tada se šuškalo i da će se venčati, međutim do svadbe nije došlo - posle toga, Anđela se ubrzo povukla, dobila ćerku, i osim u retkim prilikama, kada dođe na slavlja kod Veljka i Anastasije, praktično se ne pojavljuje u javnosti.

Foto: TV Pink Printscreen

Iako pojedini Arkanovi naslednici nisu u dobrim odnosima sa Cecom Ražnatović i njenom decom, Anđela Ražnatović je, neposredno posle očeve smrti, stala uz folk-zvezdu i njenu decu, i tako je ostalo do danas. Svojevremeno je priznala da joj je Ceca pomagala kad nije imala, kako je govorila, „'leba da jede“, a ona je to zapamtila i uzvraćala pažnjom i odanošću. 

Autor: D.T.

#Anastasija Ražnatović

#Svetlana Ceca Ražnatović