AKTUELNO

Nesrtrpljiva pred crkveno venčanje i veliku svadbu koja je za 7 dana!

Mlada pevačica Anastasija Ražnatović proslavila je svoj 24. rođendan u jednom prestoničkom restoranu i tom prilikom okupila veliki broj kolega i prijatelja na gala proslavi.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Među prvima na slavlje je pristigla pevačica Katarina Grujić, koja je otkrila šta je poželela Anastasiji, priznala da li joj daje ljubavne savete:

Želim joj sve najlepše i najbolje, da ostane tako vesela, pozitivna, jako dobra osoba. Večeras sam došla sa mojim kumom, najboljim prijateljem i njegovom ženom, Marko je nažalost večeras u karantinu, sutra je derbi - počela je Kaća.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Teško je odabrati poklon osobi koja sebi može sve da priušti, tako da je koverta najbolja odluka - kaže pevačica.

Potom je priznala da li Anastasiju savetuje po pitanju novog dečka.

Dovoljno je Anastasija pametna, ne treba ni ja niti bilo ko da je savetuje.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Kaća se osvrnula i na predstojeće crkveno venčanje sa fudbalerom Markom Gobeljićem, kojem je već rekla sudbonosno "da" pred matičarem i dobila ćerkicu Katju.

Venčanje mi je za osam dana, ništa me ne pitajte, videćete da li ću biti mnogo nervozna ili neću. Nema treme, prošle godine smo odradili građansko venčanje, možda je tada bila veća, jer sam i bila trudna. Sada je ostalo to crkveno i ta velika žurka. Jedva čekam, pripremila sam tri venčanice, sve je gotovo, torta, dekoracije... Jedino nas gosti zezaju, neki se dodaju, neki oduzimaju, tako da će tu možda biti problema, ali Bože moj, kada dođe taj dan mislim da će sve biti savršeno - istakla je raspoložena pevačica i dodala:

Foto: Instagram.com/katarinagrujic.doll

Sofronijević je naravno zadužen za veselje, a uzeće i moje kolege mikrofon da otpevaju svi po malo. Hrane će biti za svačiji ukus, i za vegetarijance, i riba, meso, salate. Jednom se udajem i poslednji put - istakla je Kaća, a na pitanje novinara koliko je novca izdvojila za venčanice, pevačica je kroz šalu kratko rekla: "Puno košta".

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Detaljnije pogledajte u videu ispod:

Autor: M.M. / P.R.