AKTUELNO

Konačno se oglasila i pevačica.

Ćerka pevačice Anabele Atijas, mlada blogerka Luna Đogani učestvovala je zajedno sa svim ostalim učesnicima u Igri istine koju su takmičari Zadruge pokrenuli u spavaćoj sobi, a tokom iste otkrila je bez dlake na jeziku nešto što niko nije mogao da očekuje od nje!

Naime, Lunu su pitali kakav seks voli, a iako je do sada u javnosti bila prilično smerna po pitanju izjava, iznenadila je sve svojim odgovorom.

Foto: TvPink Printscreen

- Volim kada me vuku za kosu tokom seksa i šljapkaju po guzi - rekla je Luna, a kada je shvatila da je to rekla pred kamerama postidela se i odmah se obratila mami.

- Anabela, nadam se da ne gledaš sada Zadrugu - dodala je ona.

Foto: Instagram

Ovim povodom oglasila se i Anabela, koja se drži onoga što je istakla i na početku rijalitija, te bi se reklo da nije ljuta na svoju ćerku, kao i da podržava njeno ponašanje u Zadruzi!

- Ja shvatam gde je ona ušla i veoma dobro znam šta je ta Igra istine. Ništa joj ne zameram, ja ću nju uvek da podržim. Ušla je u rijaliti i ne treba ona tamo da bude licemerna i nešto što nije. Naravno da ona i u stvarnom životu priča o seksu - kaže pevačica, koja je u samom startu rijalitija rekla kako će u svakom trenutku podržati ćerku.

Foto: Instagram

Podsetimo se i kako je izgledala Igra istine:

Autor: Pink.rs

#Anabela Atijas

#Luna Đogani

#Mama

#Rijaliti Zadruga

#pevačica

#ćerka

'