AKTUELNO

"Sutra će biti naslovi: Mića udario block Žiži" - rekao je pevač, a ostali su se valjali od smeha.

Kada su krenuli da spavaju, jutros negde pred zoru, nastao je pravi smehotres, kada je Lepi Mića krenuo da se šali na račun Žiže Stojanović. Mića je uvezao moderne tehnologije, društvene mreže i godine glumice, a ona ga nije baš najbolje razumela:

Foto: TvPink Printscreen

Ja ću da vas šerujem gospođo! - bile su reči pevača, a Žiža mu je odgovorila: Budite gospodin i kada spavate! - misleći da se Mića sprda na njen račun, na ružan način.

Posle toga, krenula je igra zanimljive geografije, međutim, to im nije bilo toliko zanimljivo, koliko i šala na račun najstarije ukućanke, pa je Lepi Mića nastavio:

Foto: TvPink Printscreen

Ja ću da te tagujem Žiža, šerovaću te i daću ti lajk! - rekao je pevač, a onda promenio ploču: Ćao! Od ovog momenta block! Ignore! Delete! Brišem te iz prijatelja! Bićeš otpraćena! Sutra će biti veliki naslov u novinama: Mića dao block Žiži! Poslaću ti lokaciju Žiža! Ima da te lociram! - izjavio je Lepi Mića.

Mića se zezao, dok ostalima bukvalno nije bilo dobro koliko su se smejali.

Možete samo da mi se divite! Raspitajte se malo! - odgovorila je glumica, koja je želela svima jasno do znanja da stavi koliko dugu karijeru ima.

Foto: Pink.rs

Zbog velike količine smeha, za glasne žice svojih cimera, zabrinula se i sama Žiža, koja je pitala ko se to toliko glasno smeje, a najviše u forama Lepog Miće uživala je Luna Đogani. Blogerka je odmah razumela o čemu se radi, i šta se zapravo Žiži mota po glavi.

Izgleda da mi nisi online Žiža! Nisi mi online i zato ti je block! Izgleda da su ti megabajti istekli! Odoše ti megabajti u p*ku materinu! - šalio se Mića.

Foto: TvPink Printscreen

Šta kažete? Ne razumem! Ne reagujem na gluposti! - zbunjena je bila glumica.

Kako je sve to izgledalo i koje je još fore Mića pričao, pogledajte u video klipu:

PROČITAJTE JOŠ: DOHVATILI SE: Anđela i Dušan se LJUBILI I DODIRIVALI pred svima! (VIDEO)

Autor: S.Kuvekalović

#Luna Đogani

#Miroslav Pržulj – Lepi Mića

#Rijaliti Zadruga

#Žiža Stojanović

'