AKTUELNO

Ništa nisu krili.

Nakon nominacija, kada su vrata za izlaz iz "Zagrude", ove nedelje, bliža - Sanji, Mikiju, Zecu i Bori, ukućane je dočekalo pismo. Traženo je od zadrugara da se izglase, najiskrenije, koga bi voleli da pošalju kući što pre i ko se to za sve ovo vreme nije snašao u najgledanijem rijaliti programu.

Foto: TvPink Printscreen

Anđela Veštica bila je prva, ona smatrala da bi najbolje bilo što pre da izađe Žiža, čisto iz poštovanja prema njenim godinama. Za Žižinu glavu i mentalno stanje, kako je izjavila, zabrinula se i Tanja Jovićević, ali i Mina Vrbaški, Dušan Zdravković, Miroslav Đorđević, Uroš Ćertić i Divna DNK, su glasali za glumicu.

Foto: TvPink Printscreen

Došao je red i na Anđela Rankovića, koji se razočarao u Janjuša, jer se nisu najbolje razumeli, ove nedelje, misleći na svađu sa Teodorom, od pre nekoliko večeri.

POGLEDAJTE: DVA NA JEDAN: KO STE BRE VI? TI SI KAO NEKA ZVEZDA? Opasna rasprava JANJUŠA sa OVIM parom! (VIDEO)

Foto: TvPink Printscreen

Sloba Radanović, kući bi poslao Uroša Ćertića, jer ga "smara".

Žarko Stojanović, kada je došao red na njega, čudio se kako do sada nikome nije zasmetao Lepi Mića. Stojanović je naveo da je sa ovim stanarom od prvog dana u sukobu, ali mu je dao šest dana, da vidi da li će Lepi Mića prestati sa provokacijama, nakon toga, kada je video da se pevač ne smiruje, Žarko je krenuo da brani sebe.

Foto: TvPink Printscreen

Sledeći na red, došao je Milan Milošević, koji se nije najbolje složio sa Urošem Ćertićem. Smatra da mu je jedina konkurencija za prvo mesto, a novinar, kako se izjasnio, želi sebi da krči put do pobedničkog trona.

Foto: TvPink Printscreen

Nada Obrić, kući bi poslala Marka Zeca, jer je totalno asocijalan, po njenom mišljenju. Inače Marko je večeras nominovan, pa nije isključeno da će se pevačici želja ostvariti.

Foto: TvPink Printscreen

Kada je red došao na Baneta Čolaka, izbila je svađa, ali to ga nije omelo, da kaže kako bi mnogima voleo da vidi leđa, a glas je dao Marku DNK, jer ne može da mu oprosti što ne poštuje svoju suprugu. Čolak je dodao da ima strah od Marka, a da ga se plaše rekle su i Luna Đogani i Teodora Džehverović.

Foto: TvPink Printscreen

Lepi Mića odgovorio je na prozivke Žarka Stojanovića, i rekako kako će upravo on ostati više od Stojanovića u Zadruzi, ali bi kući više želeo da pošalje Nadu Obrić, jer ga je razočarala. Lepi je naveo da je u privatnom životu mnogo drugačiji, nego u rijaliti programu. Nadu bi kući poslali i Saška Karan i Đexon.

Foto: TvPink Printscreen

Zadrugari su se u većini složili, da Žiži Stojanović nije mesto u rijaliti programu koji osvaja svet. Glumica prvo nije želela da navede koga bi poslala kući, ali se na kraju odlučila da bi Divna DNK, trebalo da ide kući.

Foto: TvPink Printscreen

Maca Diskrecija, smatra da će upravo ona sve lagano ispratiti kući, i da će ona osvojiti prvo mesto, a večeras je glas dala Saški Karan. Na to je odmah reagovala Gazivoda.

Ajde sedi dole prostitutko! Ja te znam! Nemoj da se foliraš! - vikala je Saška Karan, na Macu.

Foto: TvPink Printscreen

Kada se sve sabere, ukućani bi najradije voleli leđa da vide - Žiži Stojanović.

Autor: S.Kuvekalović

#Milan Milošević

#Nada Obrić

#Rijaliti Zadruga

#Savka Gazivoda - Saška Karan

#Televizija Pink

'