AKTUELNO

Evo šta misli sada o njoj!

Anđela Đuričić je stigla u Rajski vrt, gde je Drvo mudrosti počelo da je ispituje o aktuelnostima u Beloj kući. Prva na tapetu bila je Dalila Dragojević.

Foto: TV Pink Printscreen

Sinoć nisam htela da komentarišem Dalilu, jer su je svi komentarisali negativno. Mislim da je nesvesna svojih postupaka, jer da je svesna, ne bi ovo dozvolila. Ovo sad što radi sa Anđelom, pa u isto vreme flertovanje sa Filipom, vraćanje njemu, pa flertovanje sa Anđelom... Čujem da Anđelo ima specifičan odnos sa svojima. Dalila se toliko izgubila, da mi ju je žao. Žao mi je što moram da kažem da mi je žao. Jeste najgora ispala, ali sve što radi, radi sebi na štetu, isključivo sebi. Sa druge strane, trebali su joj klipovi sinoć i negativni komentari. Radi sve loše stvari po sebe. Ona neće moći kući pred svoje od sramote. Nadam se da razmišlja svojom glavom, da će je osvestiti klipovi. Još ispada da ona trči za Anđelom, a da je on ne želi, a želi je. Na kraju svega ovoga, svaki od tih muškaraca, i Dejan, i Filip, i Anđelo, svi su svesni da je ona najgora, ali bi svi na kraju ponovo bili sa njom i to je tako... Nije joj rešenje da se vrati u odnos sa Filipom. Gradili su sreću na tuđoj nesreći. Dejan je sad taj koji se smeje, a ona plače. Treba malo da se presabere, da vidi šta će od sebe. Ne znam. Ako Dalila nastavi ovako kako je krenulo, neće u dobrom stanju izaći odavde, jer ona ni sad nije dobro - rekla je Anđela.
Kako komentarišeš Carevo ponašanje? - pitalo je Drvo.

Foto: TV Pink Printscreen

Vidi se da ju je on zavoleo, čini se da on nju voli više nego ona njega. Ali ima tu i ega, on očajnički želi da joj pokaže da uvek može da je vrati, u svakom trenutku. Radi mu sujeta, ali je definitivno voli i želi da joj pomogne u ovoj situaciji. To je jedina pomoć koja bi joj dobro došla, mada je najbolje da bude sama, ali je on nju zavoleo takvu kakva jeste. On je posle Dejana najbolje poznaje. On jeste malo grub, ali njoj sada treba malo grubo, jer je ovo vodi direktno u propast. Ja joj želim dobro, znam da nije toliko loša koliko se predstavlja. Ali Filip joj najbolje u kući želi. Dalila i Filip su radili isto, samo je različita težina, jer je ona bila u braku... Ona komentariše Anu i Sanju, a ona je gora od njih dve zajedno. Spala je na toliko dno, želim joj da se podigne. Nadam se da neće nastaviti sa tom pričom sa Anđelom, jer se mnogo kanali - istakla je Đuričićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.