AKTUELNO

Uzeli su se na veliki praznik!

Čuveni tekstopisac Marina Tucaković preminula je 19. septembra prošle godine, a do poslednjeg trenutka uz nju je bio njen suprug Aleksandar Radulović Futa. Njih dvoje bi danas, da je živa, slavili 38. godišnjicu braka, što je otkrio njihov sin Milan Laća Radulović na Instagramu.

- Danas je sveti Vasilije Ostroški. Srećna slava. Takođe, na današnji dan su se uzeli moji roditelji, tačno pre 38 godina - napisao je on.

Foto: Printscreen/Twitter

- Futa, njen životni saputnik, je došao da zameni Igora Jovanovića, gitaristu mog koji je bio u vojsci, krenuo je sa nama na turneju, i tu su se i upoznali - pričao je Žika za i dodao:

- Mislim da je tu buknula ljubav i emocije između njih dvoje. Tako je to bilo, morali smo da nađemo novog gitaristu i došao je on koji je fantastičan instrumentalista, mislim da je jedan od najboljih gitarista koje ovaj region ima.

Foto: E-Stock/Blank

- Moj dan izgleda kako kad. Uglavnom se jako rano budimo i Futa i ja, popijemo kaficu, lekove, naručimo da jedemo ili ja nešto napravim. Malo se pomerimo, pa imamo preglede. Stalno imamo želju da putujemo, nekad i odemo. Uvek sam bila dosta kod kuće, mislim o tome da sam baš zdrava i da mogu da idem gde hoću, eto o tome maštam, da putujemo negde daleko.Moj muž mi je najveći oslonac. Ja sam se primirila pa ja njega slušam, bodri me stalno - pričala je Marina o braku sa Futom.

Autor: M.K.