AKTUELNO

Pevačica je dugi niz godina sarađivala sa porodicom Marjanović.

Nakon što je u petak uhapšen Zoran Marjanović, kao osumnjičen za ubistvo supruge Jelene Marjanović podigla se velika prašina. Javnost je šokirana ovom vešću, kao i učesnici rijalitija "Zadruga", iz kog je Marjanović izašao kako bi se pojavio na suđenju.

Zoran Marjanović je dan nakon izlaska iz rijalitija uhapšen, jer je, kako je potvrdila policija, pronađen njegov DNK na donjem vešu ubijene pevačice.

U jutarnjem programu Televizije Pink "Dobro jutro- Dea i Sarapa", gostovali su novinar Mladen Mijatović, sestra ubijene pevačice Teodora Krsmanović i kriminolog Zlatko Nikolić, a pevačica Nada Topčagić je u telefonskom uključenju iznela svoj stav o ovoj situaciji.

Foto: TvPink Printscreen

Dobro jutro svima vama u studiju! Mogu da kažem da sam ja bila tamo kod njih često. Često smo svraćali kod njih u studi i ja nikad nisam čula ni povišen ton od Zorana. Jana joj je bila sve, a i Zoran. Ja od Zorana nikad, nikad, evo koliko dugo se znamo, nisam čula povišen glas. A što se tiče tog tajkuna, slažem se sa Teodorom, nema šanse. Ona nije imala vremena za to, toliko je bila posvećena porodici. Čula bih ja nešto, sigurno. A Zoran nikad ništa loše nije rekao, niti se ona požalila na bilo šta. Sigurna sam da bih nešto primetila - rekla je Nada Topčagić.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: ŠEŠELJ PROGOVORIO O ZORANU MARJANOVIĆU: On je pomagač! (VIDEO)

Podsetimo, otac Zorana Marjanovića, Vladimir, nakon što su uhapsili njegovog sina tvrdio je da je Jelena bila u vezi sa tajkunom koji ju je ubio jer je ona navodno od njega tražila da se razvede.

Kako će se dalje razvijati ovaj slučaj, kao i da li Zoran Marjanović ubio svoju suprugu, ili je saučesnik u ubistvu, kako neki tvrde, ostaje da se vidi.

Autor: J. V.

#Jelena Marjanović

#Jutarnji program

#Nada Topčagić

#Zoran Marjanović

#pevačica

'