AKTUELNO

Haos je nastao zbog fleke na podu!

Protekla noć, očigledno, nije bila dobra za učesnicu "Zadruge" Minu Vrbaški. Ona je nakon fizičkog obračuna sa Macom Diskreciom, završila u još jednom sukobu, ali dosta jačem i težem.

Foto: TvPink Printscreen

Dok je ispravljala probleme sa Macom, raspravu je prekinula Anđela Veštica, koja je napravila još veći konflikt.

Mina jesti ti normalna sa ovom bojom? Sa ovom crnom po spavaćoj sobi! Jesi ti normalna da te pitam ja sad nešto? Jesi ti normlana? Kako se to ponašaš u rijalitiju? Klošarko jedna mala! Kretenčino jedna mala! - nakon čega je Anđela Veštica prišla Mini, i tu je nastao poptuni haos!

Mina je ležala na krevetu, a Anđela je došla do nje i uhvatila je za vrat!

Obećala sam njenoj majci da ću da je čuvam! K*rvetino jedna mala! Pusti me da završim razgovor! J*bem ti malu mamu, k*rvinu! - nastavila je Anđela, dok je obezbeđenje izvodilo Vešticu.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon ovog ni malo prijatnog događaja, Mina je ostala da leži na krevetu, i počela ostalim Zadrugarima da priča oko čega je izbio problem:

Foto: TvPink Printscreen

Ne znam brate, boja ostala po podu, ceo dan sam ribala i sad kao mene napada da ništa nisam radila, zato što sam najmlađa! Pa boli me k*rac, i ja radim nešto. Napala me zato što imaju tri fleke dole na podu! - branila se Mina.

I posle ovog dešavanja, Mina je počela da plače, a rame za plakanje, bila joj je pevačica Viktorija, koja je takođe puno plakala prošle nedelje.

Autor: Pink.rs

#Anđela Veštica

#Mina Vrbaški

#Senada Nurkić | Maca Diskrecija

#Svađa

#tuča

'