AKTUELNO

Došao je trenutak da se on požali nadležnim organima.

Nakon što ga je još uvek zakonita supruga Sonja Vuksanović prijavila za nasilje u porodici, folk pevač Aca Lukas doneo je odluku da, iako priznaje da je nije ni pipnuo, sa Trećim osnovnim tužilaštvom potpiše sporazum o priznanju krivice, a sada je odlučio da se izbori za svoju šestogodišnju ćerkicu Viktoriju, sa kojom više nema nikakav kontakt.

Pročitajte još... NIKAD NEĆE PROPASTI: Posle GLUME i VODITELJSTVA, Milan pokazao još jedan TALENAT! (VIDEO)

Foto: Pink.rs/Telegraf

On se, naime, požalio na društvenim mrežama da je njegovoj ćerkici oduzet telefon da ne bi mogla da komunicira sa njim, kao i da ga je blokirala na društvenim mrežama. Pošto nije postojao drugi način, Aca se putem Instagrama emotivnom porukom obratio svojoj ćerkici, a sada je odlučio da preduhitri sve ono što bi u narednom periodu mogao da očekuje od Sonje, kada je njihovo zajedničko dete u pitanju.

On je protiv Sonje podneo krivičnu prijavu, a od nadležnih organa tražio je i zabranu Viktorijinog izlaska iz zemlje bez njegove saglasnosti, čime bi sprečio da je Sonja odvede u inostranstvo i na duži vremenski period razdvoji od njega.

Podsetimo, Lukas je, nakon što je stavio potpis na sporazum o priznanju krivice, osuđen na deset meseci uslovno sa tri godine provere i 18 meseci zabrane prilaska bivšoj supruzi.

Foto: Pink.rs

Pink.rs

#Aca Lukas

#Sonja Vuksanović

'