AKTUELNO

Evo kako je biti Bojanova žena!

Aleksandra Vasković retko se pojavljuje na javnim događajima sa poznatim suprugom. Bojana je upoznala na snimanju spota za pesmu "Prišla".

Bračni par Vasković preživeo je pravu dramu, kada se Aleksadnra porodila u šestom mesecu trudnoće i na svet donela ćerku kojoj su dali ime Anđelina. Na sreću, sve se dobro završilo i oni sada uživaju u porodičnoj idili i trenucima sreće.

Foto: Instagram.com

Aleksandra je sada na Instagramu pokazala šta je njen suprug uradio za nju i odgovorila svima na često postavljano pitanje: ''Kad me pitate kako je biti žena Bojanova''.

Foto: Instagram.com/_mrs.vaskovic_

- Kad me pitate kako je biti žena Bojanova - napisala je Aleksandra na svom storiju na Instagramu i otkrila da joj je suprug posvetio novu pesmu sa simboličnim nazivom ''Dugujem ti sebe''.

Foto: Instagram.com/_mrs.vaskovic_

Bojan i Aleksandra od samog početka imaju harmoničan odnos i retko ulaze u sukobe, a pevač je nedavno otkrio zbog čega najčešće svađa sa suprugom.

- Nema velikih svađa, ja nisam taj tip. Prepiremo se zbog kafana i noćnog provoda, ali to ne računam u svađe - rekao je Bojan jednom prilikom u "Premijeri".

Autor: Pink.rs