AKTUELNO

Sada je poznato kako je njima pošlo za rukom da uvek izgledaju vitko i zategnuto!

Budući da su uvek pod budnim okom javnosti, brojne dame sa naše javne scene trude se da održe svoje savršene linije - neke od njih preduzimaju drastične mere kada je ishrana u pitanju, dok se druge preznojavaju u teretani, a ovo su njihove tajne i trikovi!

Marina Visković

Iako važi za jednu od najzgodnijih na estradi, ona priznaje da varira sa kilažom, ali da to ne primećuje niko drugim osim nje, jer joj razlika u kilogramima nije velika.

Foto: Instagram.com/marina_viskovic_official

Variram sa kilažom, ali se to na meni ne primećuje. Nikada to nije neka velika razlika u kilogramima. Kilažu održavam intenzivnim treninzima već duže od deset godina i kontrolisanom ishranom. Jedino taj način života dovodi do rezultata Za doručak volim da pojedem jaja ili ovsene pahuljice... Jedem i voće, a za ručak je obavezno kuvano jelo. Uglavnom ne večeram ili ako se desi da jedem, gledam da to bude do sedam sati uveče. Povremeno jedem slatkiše, kada poželim da sebi dam malo oduška. A onda sutradan počnem da se suzdržavam od nezdrave hrane. To je balans u ishrani i on je najbitniji - priča ona za "Informer".

Foto: Instagram Printscreen

Emina Jahović

Ona je od početka karijere je poznata po vitkom izgledu, ali njen način ishrane definitivno spada u one koje nutricionisti ne bi preporučili. Naime, ona je otkrila da jednom u mesec dana koristi - izgladnjivanje.

Gladujem jednom mesečno. To radim već neko vreme. Ne jedem po 48 sati tačno - rekla je Emina.

Probegavanje autofagiji radi gubitka viška kilograma ili održavanja težine sve je popularnije proteklih godina.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Nataša Bekvalac

Pevačica se hrani po principima Atkinsonove dijete, koja dokazano vrlo brzo topi salo ukoliko se sva pravila ispoštuju.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Šta možete da jedete: svu vrstu mesa (osim masne svinjetine, ali može čisto svinjsko), mlečne proizvode sa što manje ugljenih hidrata (ne preterujte sa namirnicama kao što su feta sir, jogurt, kačkavalj), povrće (sve zeleno: kupus, zelena salata, krastavac, karfiol, brokoli, luk, paradajz, tikvice, spanać), jaja na sve načine, orašasti plodovi (po šaka dnevno), voda je jako bitna tokom celog dana (2.5 l dnevno).

Ne smete da jedete: bilo kakvo pecivo, voće nikako osim nedeljom, krompir, soja, pasulj, boranija, testenina, grašak, pirinač, grickalice, slatkiši, sokovi.

Prvu listu koristite prvih šest dana, a sedmi dan unosite za doručak i ručak testeninu, krompir i pirinač, sve sem slatkog. U slučaju da zaželite neki desert, posegnite za kašikom meda ili integralnim keksom. Posle sedmog dana, krenite ispočetka sa ishranom bez ugljenih hidrata. Za mesec dana možete izgubiti i do 10 kilograma, u nekim slučajevima i više. Ova dijeta napada masti na najbolji način, a pritom čuva mišićnu masu.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Katarina Grujić

Pevačica je objasnila šta podrazumeva njenu dijetu i šta se ne nalazi na njenom meniju posle porođaja.

Ne pamtim kad sam poslednji put okusila picu, testo ili brzu hranu. Doduše, ne volim slatkiše i jednom u mesec dana pojedem kolač ili čokoladu. U redu je prekršiti zdrav način ishrane jednom u dve nedelje, ali ne i svaki drugi dan, jer onda nema efekta! Nikad ne jedem kasno noću, večeram najkasnije do 21 sat - objasnila je Kaća.

Foto: Printscreen

Autor: D.T.