AKTUELNO

Najpoznatija srpska striptizeta večeras ulazi u "Zadrugu".

Gledaoci Televizije Pink narednih meseci u "Zadruzi" gledaće i zvezdu devedesetih, najpoznatiju srpsku striptizetu Branku Blek Rouz.

Foto: TvPink Printscreen

- Veoma sam kontkretna, direktna, iskrena i otvorena. Neću imati seks, smatram da je to neprimereno i da nije za televiziju... Ali, neke druge erotske scene u granicama normale, to je zanimljivo. Erotika, ne pornografija - rekla je ona, a potom u studiju ponovila da zadrugarima neće biti dobro ukoliko se ona bude naljutila.

Foto: TvPink Printscreen

Branka Milijančević je rođena u Šapcu, 27. decembra 1972. godine, i srpska je striptizeta, poznata pod pseudonimom Branka Black Rose. Striptizom se profesionalno bavi od 1999. godine. Branka je imala školu muškog i ženskog striptiza, a 2001. godine snimila je film "Život sa Branom Black Rose".Objavila je zbirku pesama "Valovi života" 2003. godine, a sledeće godine je pokrenula modnu kolekciju "By Black Collection". Na Sajmu erotike 2005. godine proglašena je za prvu damu srpske erotike. Dobila je Oskara za kraljicu srpskog striptiza 2006. godine, a iste godine otvorila tri striptiz kluba pod nazivom "Mulen Ruž".

Foto: Ivan Vučićević

Pink.rs

#Branka Blek Rouz

#Televizija Pink

#Zadruga

#striptiz

'