AKTUELNO

Slične stvari njemu su se desile pre četiri godine.

O jučerašnjem gostovanju folk pevača Ace Lukasa u Jutarnjem programu Televizije Pink svi pričaju! Nakon što je sa Tužilaštvom potpisao sporazum o priznanju krivice za nasilje u porodici, on je u emisiji "Dobro jutro sa Jovanom i Srđanom" istakao da nije fizički zlostavljao svoju još uvek zakonitu suprugu Sonju Vuksanović, iako je pred organima vlasti priznao da je to uradio.

Foto: TvPink Printscreen

Lukas je za ovu odluku imao određene razloge o kojima je, između ostalog, govorio u iskrenom intervjuu za Televiziju Pink koji je pogledao čitav region, pa tako i kolege pevača od kojih je naišao na razumevanje i dobio podršku.

Foto: TvPink Printscreen

Interesantno je da je Vuksanoviću putem Instagrama podršku pružio i folk pevač Adil Maksutović, koji je pre četiri godine prošao kroz sličnu situaciju, kada ga je nevenčana supruga Ana Ramadanovski, inače ćerka Džeja Ramadanovskog, optužila da ju je pretukao, zbog čega je imao posla sa organima reda.

Foto: Instagram

Adil je lajkovao Lukasovu objavu na Instagramu, čime je jasno stavio do znanja da saoseća sa svim onim kroz šta ovih dana prolazi popularni folk pevač.

Foto: Instagram

Kompletan intervju Ace Lukasa možete pogledati u nastavku:

Pink.rs

#Aca Lukas

#Adil Maksutović

#Sonja Vuksanović

'