AKTUELNO

Nije znala šta je snašlo!

Gradonačelnik Banja Luke Draško Stanivuković boravio je na Kopaoniku, a u istom danu na planinu je stigla i pevačica Tanja Savić, sa kojom ovog političara povezuju već mesecima unazad. Ova priča počela je od momenta kada je intrigantna voditeljka Jovana Jeremić u jednom od izadanja emisije "Paparaco lov" otkrila da je jedan mladi političar iz Bosne u tajnoj ljubavnoj vezi sa ovom pevačicom.

Foto: Pink.rs

Savićeva je u subotu imala nastup na Kopaoniku u jednoj diskoteci i ujedno i proslavila rođendan, kojem Draško Stanivuković nije prisustvovao, iako je poznato da obožava njene pesme i rado je viđen gost na njenim koncertima.

Ipak, nakon navodnog razočaranja, Tanju je dočekalo iznenađenje u rodnom Smederevu.

Foto: TV Pink Printscreen

Naime, njeni fanovi uspeli su da je obraduju, tako što su u gradu postavili njen bilbord, na kom je pisala čestitka za rođendan.

- Samo budi nasmejana, ja te baš takvu pamtim. Srećan rođendan, Tanja - pisalo je na bilbordu, a pevačica se na Instagramu zahvalila fanu.

Ipak, tu iznenađenjima nije bio kraj, pa je tako pevačica dobila i specijalnu tortu, a kao dekoracija su stajale figurice nje sa sinovima.

Foto: Instagram.com/@tanja_savic_private

Autor: N.Žugić