AKTUELNO

Do nezgode je došlo kada je automobil kojim je upravljao Filip proklizao, sleteo sa seoskog puta i udario u trafo-stanicu.

Pevačicu Kseniju Pajčin zadesila je velika tragedija pre nego što ju je Filip Kapisoda ubio. Pevačica i njen dečko maneken Filip Kapisoda lakše su povređeni u saobraćajnoj nesreći koja se desla 2010. godine u selu Lisovići kod Barajeva. Do nezgode je došlo kada je automobil kojim je upravljao Filip proklizao, sleteo sa seoskog puta i udario u trafo-stanicu.

- Dobro smo prošli. Imam nekoliko šavova na glavi i moram da mirujem dva-tri dana. Auto je potpuno uništen - rekla je Ksenija Pajčin tada nakon izlaska iz Urgentnog centra gde su Filipu i njoj ušili posekotine na glavi.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

- Filip je vozio normalnom brzinom i ništa nije kriv, ali taj put je užasan. Naišli smo na led, skliznuli s puta i udarili o trafo-stanicu. Glavu sam razbila o šoferšajbnu. Milisava (psa) sam držala sa obe ruke, pa nisam uspela da se pridržim i nekako izbegnem jak udarac glavom - pričala je Ksenija posle nesreće.

Ksenija i Filip po izlasku iz smrskanog automobila te večeri pomoć su potražili u obližnjoj kući.

Foto: Pink.rs/Promo

- Probudio nas je jak udarac. Pogledala sam kroz prozor i videla Kseniju i njenog dečka da izlaze iz belog automobila. Primili smo ih u kuću, da se ugreju i sačekaju lekare. Bili su malo potreseni, ali su normalno razgovarali. Posle desetak minuta ekipa Hitne pomoći prevezla ih je u bolnicu - rekla je tad devojka.

Filip Kapisoda nije imao alkohola u krvi, a uzrok nesreće je led na kolovozu. Ksenija Pajčin je u maju 2004. takođe imala saobraćajnu nesreću kod Sjenice kada se sa nastupa u Novom Pazaru vraćala u Beograd. Tada je ona vozila, a s njom su u kolima bile dve igračice. Sve tri su prošle sa lakšim povredama posekotinama i modricama.

Autor: M.K.