AKTUELNO

Smatra da nije bilo pravo vreme da odigra to.

Glumicu Snežanu Savić domaća publika zavolela je zbog uloga u kultnim serijama "Bolji život", "Srećni ljudi" i "Porodično blago". A danas rado igra na daskama koje život znače. Ekipa emisije "Premijera" je sa glumicom porazgovarala pre igranja predstave "Bajka o pozorištu":

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je nedavno proslavila 69. rođendan i smatra da je i pored bogate karijere nešto i propustila da odigra.

Setila sam se Andrićeve misli "Nismo ni dovoljno stari, ni dovoljno mladi da ne bismo imali želja. Ali volja nam slabi da bismo ostvarili svoje želje", što je tačno - počela je Snežana Savić, pa nastavila:
Puno toga ima za šta sam zakasnila, nisam odigrala na vreme... Ali te neke uloge zrelih osoba i starijih po godinama, to svaki glumac može da igra dok je živ - ispričala je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Dobila sam jednu ulogu kad sam bila jako mlada i neiskusna. Kultna je uloga, neću reći koja je jer nije pametno da skrećem pažnju da primete baš to Mislim da sam prerano dobila, da je trrebalo da budem mnogo iskusnija i po godinama i po stažu. odmah nakon pozorišne akademije i da nisam bila dovoljno iskusna - ispričala je Snežana Savić u "Premijeri".

Autor: J.Đ.