AKTUELNO

Po ko zna koji put danas folk pevaču Aci Lukasu pošlo je za rukom da šokira čitavu naciju.

Folker Aca Lukas sinoć je na društvenim mrežama izrekao salve uvreda na račun bivše supruge Sonje Vuksanović, koja ga je optužila da je fizički nasrnuo na nju. Noć je proveo u Cirihu, gde je održao nastup, a danas je po dolasku u srpsku prestonicu posetio stanicu policije gde mu je, nakon što je saslušan, određeno zadržavanje do 48 sati.

Foto: Pink.rs

Pročitajte još... POLUDEO! Evo šta je Šašić rekao o Lukasovom napadu na Sonju! (FOTO)

Ipak, to ga nije sprečilo da se ponovo obrati Sonji, ovaj put na prilično bizaran način. Naime, Lukas je objavio njenu crno-belu fotografiju ispod koje je ispisao današnji datum i ostavio poruku koja je šokirala čitavu naciju.

Više ne postoji! Neka joj Bog oprosti, ako bude hteo - bilo je sve što je Lukas napisao, a šta je, zapravo, želeo da poruči, zna samo on.

Foto: Printscreen Instagram

Sonja Vuksanović se, inače, još uvek nije oglašavala nakon što je sinoć završila u Urgentnom centru, a potom pevača prijavila u stanici policije.

Foto: Pink.rs

Podsetimo, pevač je sinoć na društvenim mrežama objavio otvoreno pismo u kojem je na račun svoje bivše supruge izrekao salve uvreda i optužbi, a iskoristio je priliku i da joj jasno stavi do znanja da će se svim silama potruditi da dobije starateljstvo nad njihovom šestogodišnjom ćerkom Viktorijom. Vuksanović se danas, ipak, predomislio, pa je svoju poruku uklonio sa društvenih mreža, a šta je sve Sonji poručio nakon što ga je prijavila policiji pogledajte u nastavku:

Foto: Printscreen Facebook

Pink.rs

#Aca Lukas

#Sonja Vuksanović

'