AKTUELNO

Ona je sve vreme uz Sonju u teškim trenucima.

Tokom jučerašnjeg dana vest da je poznati folk pevač Aca Lukas brutalno pretukao bivšu suprugu Sonju preplavila je domaće medije i zaprepastila javnost.

Foto: Printscreen Instagram

U ovim teškim trenucima Sonja nije sama, a njoj veliku podršku, kako saznajemo, pruža dugogodišnja prijateljica, poznata voditeljka TV Pink Dajana Paunović.

PROČITAJTE JOŠ: LUKAS VAN SEBE PORUČIO SONJI: Prodavačice LJUBAVI, uzeću ti Viktoriju i sad sve reći o tebi!

Foto: Telegraf

Sonja i Dajana su prijateljice godinama. One su veoma bliske i sve pričaju jedna drugoj. Dajana je uz nju od samog početka, a sada se ni na trenutak nije odvajala od Sonje jer zna koliko joj znači njena podrška. Čim je čula šta se desilo, Dajana je došla u bolnicu kod Sonje, bila sve vreme uz nju i njene ćerke i ni na sekund je nije ostavljala samu. U ovoj teškoj situaciji za Sonju, Dajana je pokazala da joj je pravi prijatelj - kaže za Pink.rs dobro obavešteni izvor blizak Sonji.

Foto: E-Stock/Kobra

Podsetimo, Sonja je policiji prijavila da ju je folker pretukao nakon što je upao u njen stan i počeo da lomi stvari. Ona je nakon toga završila u Urgentnom centru, a ovim povodom još se nije oglašavala za medije.

Autor: M. K.

#Aca Lukas

#Dajana Paunović

#Sonja Vuksanović

#pevač

'