AKTUELNO

Pevač je izgubio kontrolu i toliko ju je udarao da je izgubila svest.

Folker Aleksandar Vuksanovic, poznatiji kao Aca Lukas brutalno je tokom današnjeg dana pretukao bivšu suprugu Sonju Vuksanović. Kako za Pink.rs otkriva izvor, Sonja je od siline udaraca završila u bolnici:

Foto: Andrej Nihil

PROČITAJTE JOŠ: UDRUŽILI SE PROTIV NJEGA: Evo šta je Lukas rekao o duetu Šašića i Branislave!

Svi smo u šoku zbog onoga što se dogodilo. Ne znamo šta je tačno Acu navelo na ovakav postupak. Sve je bilo u redu do jutros kada su se čuli, a potom i videli kada je nastala žustra rasprava koja je prerasla u fizičko nasilje. Lukas je izgubio kontrolu i nasrnuo nožem na Sonju. On ju je toliko udarao da je izgubila svest. Od siline udaraca Sonji je pozlilo i završila je u bolnici - kaže dobro obavešteni izvor blizak folkeru za Pink.rs.

Foto: NKostić/Printscreen Instagram

Ovo naše saznanje potvrdio je i izvor iz policije.

Sonja je Lukasa prijavila da joj je upao u kuću, počeo da lomi stvari, a onda počeo da je bije. Sonja ima masnice na licu. Nakon što ju je pretukao, Lukas je pobegao na aerodorom - rekao je za Pink.rs izvor iz policije.

Foto: E-Stock/Kobra

Nedeljama unazad nagađa se o emotivnom životu popularnog estradnog para, folkera Ace Lukasa i Sonje Vuksanović. Od toga ko je tu koga prvi prevario, do toga da li će uprkos svemu prevazići sve bračne probleme i nastaviti da žive mirnim porodičnim životom. Vest o fizičkom nasrtaju Lukasa na Sonju niko nije mogao da očekuje, budući da u poslednje vreme ništa nije slutilo na ovako nešto.

Autor: M. Mijatović

#Aca Lukas

#Batine

#Sonja Vuksanović

#pevač

'