AKTUELNO

Otvorila dušu!

Dalila Dragojević je bila naredna takmičarka sa kojom je Drvo mudrosti porazgovaralo danas. Pre toga su dušu otvorili Anđelo Ranković i Dejan Dragojević.

Foto: TV Pink Printscreen

Kakav je tvoj odnos sa Carem? - pitalo je Drvo.
Nemamo odnos, nismo u vezi. Sinoć se dešavalo to što se dešavalo. Bilo mi je žao kad je Mensur ono. Nisam u poziciji, želela sam da mu kažem nešto kad se vratio, ali znaš kad imaš onaj... Nekako grč da bilo šta kažeš. Videla sam da galami, nisam htela da se mešam. Posle sam videla da priča sa Zolom. Nešto je rekao da će da priča sa mnom ujutru, i tako... Nismo razgovarali, ne pričamo, sam znaš zašto smo raskinuli. Ja ću reći nikad ne reci nikad, ali ovako je najbolje za oboje. Nedostaje mi, sinoć mi je došlo da ga zagrlim, pitala sam druge kako je. Mislila sam da nemamo perspektivu. Tu nema promene, treba nastaviti dalje - govorila je Dalila.
Martina mu puni glavu crnim magijama, šta misliš o tome? - pitalo je Drvo.
To su gluposti, on ne treba da sluša te gluposti. To su samo izgovori. Što se tiče tih magija, da mogu da se bavim magijama, sigurno se ne bih bavila magijama vezano za Filipa i Dejana, nego bih otišla dalje u tom smislu. Čula sam mnoge stvari o sebi, neću se baviti time i dati značaja toj maloj. Neka on sluša druge. Meni kad su pričali o njemu, realnu sliku kao Miki, ja to nisam slušala, išla sam dalje za svojim srcem i evo gde me je dovelo. Ako mu je lakše, reći ću da sam ga omađijala - dodala je Dragojevićka.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako komentarišeš svađu sa Mensurom? - pitalo je Drvo.
To je neka borba za prevlast i za dominaciju. Mensur ne može da podnese autoritet, Filip ne može da podnese autoritet. Kao rogovi u vreći. Uvek će se tako peckati. Mensur ne može da ga podnese zbog Mine ili zbog male Ane, šta je tu, nemam pojma, ali vidim da je neka muška ljubomora - rekla je Dalila.
Kako komentarišeš Dejana i Aleks? - pitalo je Drvo.
To ne pratim, niti me zanima, nisu mi zanimljivi. Što se mene tiče, može svadba sutra da bude. Baš imam svojih problema, svojih misli, borim se sa svim tim da se raščisti... Baš sam uprskala, da ne mogu više da uprska. Krivo mi je zbog svega, što sam se toliko zalagala i trudila... A uzalud. Ja stvarno mislim da je Filip neko ko ne može da se promeni, ostaće takav. Ja sam želela najbolje, da budemo normalan par. Nije vredno. Žao mi je, žao mi je i zbog naše podrške. Fali mi, nedostaje mi. Želim da ga zagrlim i poljubim, ali moram da naučim da poštujem sebe... Nadam se da ću to naučiti i izaći odavde ponosno, a ne spuštene glave. To mi je prioritet - istakla je Dragojevićka.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.