AKTUELNO

Ono što ju je zadesilo obeležilo ju je za ceo život.

Pevačica Beti Đorđević, koja je bila jedan od najcenjenijih estradnih umetnika na srpskoj sceni, povukla se sa nje posle tragedije koja ju je zadesila.

Naime, pre četiri godine umro je njen sin Branislav zbog problema sa srcem, što je obeležilo njen život, a ona o svemu tome i dalje govori sa suzama u očima.

Foto: YouTube screenshot

- Na groblju sam, gde sam drugo, kad me pitaju. Samo ja znam kako mi je. Nije mi lako da vam to objasnim. Pevam, a pre bih vrištala. Kroz svaku notu, kroz svaku pesmu izlazi moj bol. Ogromna bol. Mog sina više nema. Umro je od srca. Imao je 47 godina. Iza njega je ostalo dvoje dece. Moja unuka Kristina, unuk Vladan i divna snaha Snežana - izjavila je Beti jednom prilikom.

Ali to nije sve - od bivšeg supruga je otišla pre nego što se i zvanično razvela, jer je tokom braka trpela mnoge stvari.

- Da, ali mi smo se razišli mnogo pre toga, još 1978. Mene su prosto tražili, a on nije mogao da se izbori s tim. Nije to mogao da podnese i došlo je do kuršlusa. Tih poslednjih godina krenule su neke neprijatne situacije. Šteta je to. Petnaest godina braka i na kraju je moralo da se završi ovako kako se završilo - rekla je ranije.

Foto: Printscreen Youtube

Utehu od svega danas pronalazi u unucima i muzici.

PROČITAJTE JOŠ: ŽIVA VATRA I KAD JE SMERNA: OVAKVU Seku Aleksić do sad NISTE VIDELI! (FOTO)

- Uteha su mi unuci i snaha za koje živim. Oni imaju svoje živote, neću da ih opterećujem svojim bolom. U mom srcu su najtužnije melodije. Ali, život je neprestana pesma. Malo tužna malo vesela. Pevam, dok moje srce plače. Jer, pesma je moj život - poručila je pre nekoliko godina Beti, koja je najpoznatija po svojoj pemsi "Počnimo ljubav ispočetka".

Pink.rs

#Beti Đorđević

#Tragedija

#pevačica

'