AKTUELNO

Otvorili dušu kod repera!

Naredni gosti voditelja Nenad Aleksića Ša u "Amneziji" bili su Ana Jovanović i Anđelo Ranković, koji su nedavno raskinuli.

Foto: TV Pink Printscreen

Primetio sam sinoć da ste vas dvoje bili najpoželjniji bivši par. Devojke su gledali Anđela, momci Anu. Nikome nije jasno zašto je došlo do raskida - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne ide i to je to. Ja sam bio u fazonu: "Idemo". Ljudi su bili u fazonu: "Lažna priča". Ja to ne radim. Nisam imao neka nadanja, očekivao samo ako uspe, uspe. Ali prosto ne ide, nema razloga da se razvlači ta priča, da bilo ko ispada smešan. Osećam da to nije to. Ja hoću do 35. da se zezam, da ne budem neiživljen kad budem imao ženu i decu. Tako sam uvek gledao, zato nisam imao ozbiljne veze, dve, tri sam imao u životu. Uvek sam hteo da se iživim. U ovom gradu toliko ima izbora... Prošao sam ozbiljnu vezu, gde sam dosta naučio posle raskida... Ako naiđe prava, bez problema bih se oženio, ali sam i dalje u fazonu da hoću da se zezam, uživam, izlazim, radim... A da me neko koči u ovim godinama, kada mislim da sam stasao, da mi neko kvari to sve, ne. Što se mene tiče, od sada idem sam. Kad sam ušao, rekao sam da mi se Ana najviše sviđa fizički, naravno, kao i napolju, nekada imaš određeni tip koji ti se dopada, pa odeš malo i levo i desno. Zavisi od svega, može da bude nešto, ulasci ili nešto - istakao je Anđelo.
Ostavljaš sve otvoreno. Ana, šta imaš da kažeš? Šta si očekivala od ove veze? - pitao je reper.
Iskreno, nije to to. Ja sam neko ko je par meseci pre rijalitija izašao iz duge veze. Ne da nisam spremna za to, ne treba mi veza. Bila sam dugo učaurena. Nema potrebe da ja ulazim u neke veze određeni vremenski period, osim ako se u nekoga ne zaljubim. Nema potrebe da ulazim u veze zbog sviđanja - dodala je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.