AKTUELNO

Sinoć je došlo do neviđene drame!

Naredni gost voditelja Nenada Aleksića Ša u "Amneziji" bio je Janjuš, koji je sinoć ušao u okršaj sa Zolom zbog ruleta.

Foto: TV Pink Printscreen

Za početak ću te pitati, tvoje i Zolino prijateljstvo traje već dugo, smatrao sam vas pravim prijateljima... Kako je došlo do razilaženja? - pitao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Evo, prvi put sam kod tebe u emisiji. Uvek svi imaju oscilacije i padove, ja ih nisam imao ove godine mnogo. Krenuću, malopre sam slušao Miću kad je pričao, i sinoć mi je rekao da imamo nešto od ranije neraščišćeno. Ne, mi nikad nismo imali sukob, nemamo nikakve obaveze jedan prema drugom, da smo uradili nešto. Desilo se kako se desilo. To je rijaliti prijateljstvo i drugarstvo. Bili smo okej. Mi smo se van Zadruge videli par puta, ja sam sa Carem izlazio, ne sa Zolom, ali smo bili dobri, nismo bili loši. Malopre je Car rekao da Zola nije ništa kriv, ja mislim drugačije. Video sam kad je došlo do te situacije kad je on počeo da se dere, pitao sam Cara da li je bolji sa njim ili sa mnom. On je rekao sa njim. Jednostavno, smatram da je Zola kriv, ja sam izgubio 5.000 na ruletu, pa sam se sprdao nešto sa Deniz, nabavio 2.000. Zola je igrao pored mene, izgubio sam hiljadu, pa još hiljadu. Pao mi je neki broj, dobio sam 6.000. Zola me je pitao da mu dam hiljadu, rekao sam da ne mogu, jer nisam ni vratio ovima što su mi dali. Posle sam dobio 8.000, odneo sam mu hiljadu dinara, on mi je te pare bacio, krenula je rasprava... Video sam neku mržnju. Ja stojim iza svega što sam rekao. Nije mi žao, žao mi je samo sebe što sam došao u tu situaciju. Opet ću ponoviti, žao mi je zbog nekih situacija, ali imam i ja milion problema u glavi. Mene sve stiže ove godine. Ja se trudim, ovde sam zbog para. Ali nije mi isto da mi ti nešto kažeš ili neko sa kim se trudim tri godine - rekao je Janjuš.

U radio je stigao Zola, koji je seo pored Janjuša.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam mu rekao da mi prebaci hiljadu, jer mi imamo takav odnos. Celu noć su mi davali Dalila, Car. On meni kaže: "Ne mogu sad". Sad sam čuo objašnjenje - govorio je Zola.
Pored mene stoji osoba koja mi je dala pare, njemu ne dajem pare od toga što sam dobio... Čim sam dobio sledeću ruku, dao sam - rekao je Janjuš.
Ja sam onako gledao, nije mi bilo jasno, kao da sam mu dušmanin najveći. Meni u tom trenutku, kao da me je neko uboo nožem. Da je bilo ko drugi... Ja sam otišao tamo, Car me je pitao kako stoji Janjuš, ja sam mu rekao da ne mogu da verujem šta mi je čovek rekao, Janjuš se okreće i baca mi onako hiljadu. Toliko sam se iznervirao, nikad se nisam toliko iznervirao. Vratio sam mu pare, tu je krenulo nap*šavanje. Hteo je da me udari. To me je iznerviralo. Poenta priče, ništa nema da se krije. Posle Zadruge 3 smo se družili, posle Zadruge 4 su Car i on izlazili više, zvali su me, ja nisam hteo da izlazim toliko. Svašta smo govorili, ali se nismo psovali. Krivo mi je što je došlo do toga, da smo se doveli u tu situaciju zbog 1.000 dinara - nastavio je Čolić.

Foto: TV Pink Printscreen

Zbog hiljadu dinara možeš da izgubiš više. Ja nisam ovde za klikere. Ja jutros nisam mogao da spavam - rekao je Janjuš.
Glupa je situacija ispala, na sve to mi je krivo i što je Car tu, neću uopšte njih - govorio je Zola.
Alkohol je čudo. Ja sam samo rekao da ne mogu sad, posle tri minuta sam ti dao... - dodao je košarkaš.
Dalila sa kojom ja nisam u posebnom odnosu, gubi pare i daje mi, a on ne - nastavio je Čolić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ali to su njene, a ja sam pozajmio. Ako nisi hteo da uzmeš, trebalo je da kažeš da nećeš da uzmeš, a ne onako da odraguješ. Ja bih rođenom bratu isto rekao da nemam, nisam ni svoje pare izvukao... - pričao je Janjuš.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.