AKTUELNO

Milica kao i obično sve demantuje!

U toku je emisija "Pretres nedelje" koju vodi voditelj Milan Milošević. On je dao reč Milici Veselinović, koja je prokomentarisala bivšeg dečka Goluba i njegove poklone koji su stigli za njen rođendan.

Foto: TV Pink Printscreen

Dobila si prvi poklon od bivšeg dečka Goluba, ruže i čestitku. Napisano ti je da prestaneš da lažeš i da budeš ono što jesi. Ti si rekla sinoć u intevjuu da si sama htela da baciš - započeo je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

On je prvi to video i pogledao me čudno. Ja čestitku nisam ni pročitala. Ja nisam znala šta piše tamo. Ja sam i Darku rekla da se ne sećam ko je prvi rekao da čestitka treba da se baci. Ne može da me zanima dečko koji mi je radio takve stvari - rekla je Milica.

Fran Pujas je otkrio da je Milica pročitala čestitku, a onda ju je bacila.

Šta ti to značilo da mu nisi bila jedina? - upitao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Htela sam da kažem da me je varao i da mi tada nije kupovao ništa, sada je kao poslao. Ja sam rekla da me ne interesuje. On sa mnom nikada nije mogao da se takmiči u svađi, ja sam njega satlno preklapala - rekala je Milica.
Čuo sam da ti je on pomogao da nađeš stan u Paraćinu - rekao je Milan.
Družili smo se godinu dana, on mi je dao broj telefona i to je to - rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Kad sam videla da je sestra pozdravila Mensura, onda sam bila presrećan. Hvala ljudima i podršci i svima. Žao mi je što Lazar nije tu, mnogo sam vezana za njega - rekla je Milica.

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: A. S.