AKTUELNO

Drama!

Nakon pauze za reklame, voditelj Milan Milošević je dao reč Jovani Tomić Matoroj, da završi izlaganje o prekidu prijateljstva Sandre Rešić i Dejana Dragojevića.

Zašto Dejan poredi svoj odnos sa Sandrom i tvoj sa Dalilom? - pitao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Zato što verovatno misli da je naš odnos k*rac. Nije ni saslušao šta sam pričala sa Sandrom, odmah je osuo paljbu, a meni to nije bila namera. Ako si već prenaglio, bio besan ili nisi mislio na nju, stani. Ona je neko ko vodi računa o tebi, ja sam je pitala zašto. Rekla je da drugačije gleda na Dejana, da je proživela sa njim to - rekla je Matora.
Matora, da ja tebe pitam, ali ne izbegavaj istinu. Da li se Sandra zaljubila u Dejana? - pitao je Milan.
Gledaj, ovako. Niko nije lud ovde da ustane i kaže da ima emociju. Gledam kroz sebe. Ja sam sviđanje prema Sandri Rešić osetila tek kada me je tešila, kada smo se upoznale, kada mi je pričala o engleskim kraljevima. Moje mišljenje je da iz takvih stvari može da se desi neka emocija - istakla je Tomićeva.

Milan je dao reč i Sanji Grujić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne znam zašto se Dejan sinoć upalio ako moje reči nisu istinite - rekla je Sanja.
Ja tebi nisam zamerio, samo sam rekao šta su ljudi u stanju da pričaju. Ako se smejem, smejem se na silu, ako plačem, plačem na silu... - dodao je Dejan.
Ja smatram da imam slobodu da ti kažem. Nisam vas uvredila, samo sam prokomentarisala. Samo sam rekla da ako neko glasno tako vodi ljubav, da želi da privuče pažnju druge osobe. Meni nije normalno da trčiš da imaš odnos sa Aleks, a nas 30 da čeka WC. Valjda smo mi prioritet. Ne vidim ko se ostrvio na njega, niti bilo ko od nas potencira priču između njega i Sandre. Ne znam šta je umislio da je ceo svet protiv njega, svi smo fini - dodala je Grujićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nisam rekao da ste protiv mene, nego da sam dežurni krivac. Moje postupke prave u neke filmove... Nisam rekao da me je neko napadao ne znam zbog čega. Ugasi se svetlo: "Dejane, ovo, Dejane, ono". Ja se Sandri izvinjavam, ono je bilo u trenutku kad mi je sve prekipelo. Ja imam problema sa paranormalnim aktivnostima u rijalitiju. Sam sa sobom sam u nekom problemu. Dođe mi neko gušenje, samog sebe ne podnosim. Ja nju ne izbegavam ni sad, mi ovde sedimo, grickamo. Kako sam stupio u odnos sa Aleks, opet su krenuli da komentarišu Sandru i mene. Opet je ubacuju, svaki naš prilazak može da se okarakteriše ili kao provokacija ili kao nešto na silu - rekao je Dejan.
Da li ti misliš da li je Sandra zaljubljena u tebe? - pitao ga je Stefan Mihić.
Kolega, ne slušate. Ja sam ti rekao ne - odgovorio je Dragojević.

Foto: TV Pink Printscreen

Videli smo malopre njene suze. Zbog njenog teatralisanja, ako misliš da ne, onda je teatralisanje. Ustanovili smo da ne plače zato što je zaljubljena, zbog čega plače? - rekao je Mihić.
Ako ti plačeš zbog muškarca (Marka) sa kojim si bio u apartmanu, Sandra i ja koji smo prošli ovde sve što ti nećeš... - dodao je Dejan.
Kakvi ste vi to prijatelji? Zbog čega glumi i teatrališe? Dejan Sandri ne veruje. Ona je zaljubljena u Osmakčića - pitao je Stefan.
Znači ja sam kadruša koja laže - istakla je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li neko veruje u ovo prijateljstvo? Naravno da nije prijateljstvo! - istakao je Mihić.
Da nema Aleksandre, do kraja Zadruge bih se držala toga da sam zaljubljena u Dejana - nastavila je Sandra.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.