AKTUELNO

Ne smiruju se!

U toku je raspodela budžeta Nenada Aleksića Ša. Naredni srednji budžet je namenio Stefanu Mihiću.

Imali smo obračun i iznervirao si me u pi**u materinu. To je moj brat iz zatovra. On je bio u kavezu, a ja sam bio napolju. To je totalno lud čovek i stvarno je drugačiji lik nego što je ovde...Totalno si drugačiji, ali je nekad okej napraviti rijalitiji, a onda nekada preteraš. Nemam ja pravo da solim pamet, ali ti gledaj na to tako što ja moram da komentarišem. Trenutno me gledaj kao normalnog, kao Žiku. Problemi koje imaš sa Đoletom, ali Đole nije mačo. Drugo je da ti ustaneš sa Zolom, Mensurom, pa i da se pobiješ, nekako je muški, nije ni ružno, ali Đoleta - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Takve stvari se ne rade za crnim stolom to što ti sada radiš. Propagiraš neke principe i kodekse da se nešto ne radi za crnim stolom, a ti to radiš. Pokazuješ svoje pravo lice - rekao je Mihić
Ovo ti je poslednji minus kod mene - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Naredni veliki budžet dodelio je Saletu Luksu.

Ti si meni drug, ti si meni brat. Bićeš mi drug i napolju. Ti si uvek stao uz mene i staćeš. Neko si ko me nikada nije prodao - počeo je Ša, ali ga je Mihić prekinuo.

Foto: TV Pink Printscreen

Napu*i mi se ku**a, magarče jedan - obratio se Ša Mihiću, pa je nastavio izlaganje o Luksu:
Voli te brat i drago mi je što tvoji roditelji vide da sam ti ja drug. Ti si jedan od retkih ovde, sa kojima ću nastaviti duženje napolju - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Naredni mali budžet dodelio je Sandiju Kojiću.

Po ulasku ovde, bio si mi zanimljiv lik. Zgotivio sam te...Ja sam čovek koji će svakome dati da jede i obući ću ga...Je l' realno da si hteo da uskačeš u jezero da mi izvučeš stvari?...Ja sam ti rekao šta bi dobili da ste mi prišli tada. Prema meni si kul, ali ne mogu da, eto... - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti više njega ceniš koji nije bio dobar prema tebi, nego mene - skočio je Sandi.
To narod i to, nabijem i tebe i narod na ku**c - drao se Ša.
Poenta priče ja da ti i ja nismo više drugari, boli me ku**c za pare - drao se Mihić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ma pričaj samo ti, boli me ku**c...Pokazao si loše delo prema meni, a to da dok mi neko pali stvari, ti hoćeš da je dovedeš ovamo - rekao je Ša.
Ispao si pi**a prema meni - rekao je Sandi.

Foto: TV Pink Printscreen

Dobro i ti si ispao ku***nčina - rekao je Ša.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Žugić

#Zadruga