AKTUELNO

Žestoko!

U novom izdanju emisije "Pitam za druga", koja se emituje na RED televiziji, voditeljski duo Ana Radulović i Stefan Kandić Kendi ugostili su bivšu zadrugarku, Ninu Babić.

Foto: RED TV

Babićeva je ovom prilikom komentarisala odnose u Beloj kući, ali za vezu Mensura Ajdarpašića i Milice Veselinović nije imala reči hvale, te istakla da joj je Crnogorac bio bolji u vezi sa Minom Vrbaški.

Meni je iskreno Mensur mnogo bolji bio sa Minom nego sa Milicom, jeste bio previše napadan, ali možda je to zbog toga što sam ja bila tad tamo, pa mi je sve tako delovalo katastrofalno, ali bolji mi je sa Minom nego sa Milicom. Milica je ipak dete za njega. Sigurno se on zaljubio, on je i poznat po tome, ali mi je nejasno ono kad je Mina ušla, šta se tu desilo, plakao je, to mi je bilo čudno - priča Nina, pa nastavlja:
Njegova ljubav sa Minom je bila bolesna, ali ipak ljubav. Ne može on još uvek da se vrati on na fabrička podešvanja posle nje. Ima ljubavi i u vezi sa Milicom, ali mi ona nije za ovaj rijaliti, nije ni psihički, ni fizički spremna za sve ovo. Milica mnogo histeriše, mnogo je napadna, sve radi na prvu loptu, ali verovatno je to neki njen stav, ali mi je čudna. Ima tu i glume, pratila je sigurna ona rijaliti, iako kaže da nije, ko nije gledao "Zadrugu" - kaže bivša zadrugarka.

Foto: Pink.rs

Ne idu mi kao par, Mensur se malo zeznuo. Mislio je ona ima 17 godina, nije bila ni sa kim, neće ga niko cimati, nije imala prošlost, kad ono, sve je imala! Stvorila je neku drugu sliku o sebi. Pa one priče u karantinu... Strašno, bolje da je sa Mensurom bila u karantinu, pa da je nastavila s njim dalje, a ne da je bila sa deset ljudi pre njega. On je srčan, nema šanse da njih dvoje ostanu zajedno - zaključuje Nina u emisiji "Pitam za druga".

Foto: RED TV

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: P.R.