AKTUELNO

Šokantna ispovest!

Autorka i voditeljka emisije "Magazin In" Sanja Marinković ove subote ugostila je dobro poznata imena sa domaće javne scene. Naime, Sanja je na aktuelne teme govorila sa suprugom Radiše Trajkovića Đanija, Slađanom Trajković, bivšim učesnikom ''Zadruge'' Franom Pujasom, pevačicama Gocom Božinovskom i Vesnom Đogani, voditeljkom Tijanom Pricom, udovicom Olivera Ivanovića, poslanicom SNS-a Milenom Ivanović i glumcem Brankom Babovićem.

Foto: TV Pink Printscreen

Slađa Trajković pojavila se pred kamerama samo 20 dana nakon što su joj odstranili bubreg, a sada je pred njima i progovorila o opakoj bolesti koja ju je zadesila i tome kroz kakav pakao njena i Đanijeva ćerka Sofija prolazi u školi zbog toga.

Nešto su mi kao obolela pluća, pušač sam, iz predostrožnosti sam otišla da izvadim krv i uradim sve analize i bio mi je povećan neki tumor marker na plućima. Šta ću, odem kod pulmologa, na plućima se pokazala neka promena, ali ništa strašno, prepisali su to tome što sam pušač. Međutim, videle su se neke ciste na nadbubrežnoj žlezdi, na pankreasu, na jetri - priča Đanijeva supruga, pa nastavlja:

Foto: TV Pink Printscreen

Odem kod endokrinologa, ali pošto mi je rađen skener pluća, uradili su mi ponovo skener, ali striktno taj deo. Kada sam uradila sve to, videli su da su ciste u granici normale sa mojim godinama, međutim, bilo je nešto što im se nije svidelo i rekli su mi: "Da se mi pitamo, mi bi to odmah skidali". Ja sam bila u šoku, ispod levog bubrega... Nikad me u životu nisu boleli bubrezi, u stvari ništa me nije ni bolelo - otkriva Slađa i dodaje:
Odem kod urologa, gleda one papire, pogledao me na ultazvuku i kaže mi: "Ovo je za preskaknje, jako je nezgodno mesto, nije pristupačno" i pošto je operacija jako zahtevna, predložio mi je da sačekamo tri meseca da vidimo da li će se desiti neka promena. Naravno, desila se, dijagnoza je bila maligni tumor, imala sam rak levog bubrega. Izvađen je ceo bubreg, sve je uspešno urađeno i ovom priliku se zahvaljujem svom divnom lekaru. Sve je prošlo kako treba, nemam nikakvih posledica, imam terapiju i malo trokiram kad pričam, ali ništa strašno.

Foto: TV Pink Printscreen

Od operacije je prošlo 20 dana... Kao puška sam! Pisali su svašta, nikada čovek ne treba da krije u životu, ako je neko bolestan, tu smo da pomognemo. Ne krijem ništa, ali volim da se kaže kako jeste. Ja imam ćerku koja ima 16 godina koja je u pubertetu, to je za nju bio ogroman stres, ode u školu i kao: "Šta je, mama ti ima rak, umreće..." Užas! Imala sam ga, više ga nemam, super sam, zdrava sam, lečite se, idite kod lekara na vreme, ja sam imala sreću - zaključuje Slađa sa osmehom na licu, a onda je i usledio i aplauz.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: P.R.