AKTUELNO

Nije se uzdržavao!

U toku je emisija "Radio Sprrrdnja", a domaćini Marko Janjušević i Stefan Karić ugostili su Mensura Ajdarpašića i Milicu Veselinović.

Kako ste - pitao je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Dobro je, nije loše, malo sam umoran danas. U suštini nismo se nešto preterano ni svađali, ali nisam raskinuo sa njom. Desila se ta frka sinoć nepotrebno. Ja dajem prednost da je to bilo slučajno i baš me ne intresuje. Žao mi je jer je to moglo da se izbegne. Vraćen je sat, izvađen je. Dosta jednostavnije smo mogli da rešimo, da ne dolazi do toga. Ne zanima me, pa je sve to počelo da me živcira. Ima fobiju od onoga što se nekada desilo, ali sam se ja naljutio na nju, jer je počela u nekim trenucima da bude bahata i vratilo se njeno ludilo, što ja volim - rekao je Mensur.
Milice, nikada te nismo videli u takvom izdanju - rekao je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Dva meseca ništa nisam reagovala. Sve sam to gledala za stolom i nekako ga opravdavala. Juče mi je preneo da mu se obratila i tražila taj sat. Naravno, to što se na mene i njega sve svaljuje da se meni neko sviđa i obrnuto, a ove devojke su sve kao fine, to me je iznerviralo. Iznervirala sam se jer se opet iste stvari ponavljaju. U istu situzaciju sam sebe dovela u kojoj sam već bila...Pri kraju naše veze, kad sam videla te stvari, nisam mogla da shvatim da se to dešava - počela je Milica, pa se Mensur ubacio:
Ne intresuje me niko u životu i neću da pravim frku. Neću da se brukam i sramotim - ubacuje se Mensur.

Foto: Pink.rs, E-Stock/Časlav Vukojičić

Nije ona, bilo koja devojka da je bila sa njim u odnosu bi me poremetilo - rekla je Milica.
Jako je teška osoba i sa njom ne mogu da izađem na kraj. Ne intresuje me ni jedna druga devojka. Neću da se meni bacaju stavri po kući. Treba da drži do sebe, ja je neću izdati. Plašio sam se da će se vratiti sve ono sa početka, ono nepoštovanje. Boli me to što radi, jer to nije tako. Opet će doći do raskida ako ponoviš ono što je prvi put bio uzrok raskida. Nepoštovanje, gde ćeš me udarati? Ne dajem nikome nadu i ne radim ništa, ja sam potpuno zadovoljan ovim odnosom. Ispunjen sam, miran sam i ona je mirna. Super teče sve - rekao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Kakav ti je osećaj kad puniš sada 18 godina - pitao je Karić.
Nije mi osećaj kao ranije, ali možda je zbog toga što sam ovde. Pozvani su svi koji mi žele dobro, a ostali koji ne žele, pronaćiće se sami...Oni apsolutno sve znaju, verujem im i da su sve spremili kako treba - poručila je Milica.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Žugić

#Zadruga