AKTUELNO

Upoznali su se na snimanju njenog spota!

Popularna pevačica Seka Aleksić pre braka sa sadašnjim suprugom bila je u emotivnoj vezi sa poznatim manekenom, Mladenom Radulovićem.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Par se upoznao 2007. godine sasvim slučajno, Seka mu se dopala na prvi pogled, ali tada je bila u drugoj vezi. Sudbina je učinila svoje i nekoliko meseci kasnije između njih dvoje buknula je strastvena ljubav.

Prošle godine u ovo vreme snimali smo spot za pesmu "Aspirin" i tako smo se upoznali. Već smo oboje govorili o tome kako je s vremenom poznanstvo prešlo u prijateljstvo, potom u ljubav. Inače, ne volim mnogo da se osvrćem iza sebe, radije punim plućima živim u sadašnjosti i kujem planove za budućnost. A u tim planovima je i Mladen, naravno. Otkako znam za sebe, temperamentna sam i energična, a on mi je dao neku sasvim novu energiju. Uvek nađe načina da me prijatno iznenadi, da me iznova osvaja - izjavila je tada Seka Aleksić.

Foto: Facebook.com/Mladen Radulović

I dok je nisam lično poznavao, Seka mi je delovala privlačno. Uvek sam isticao da je najsek*epilnija devojka na domaćoj sceni. Međutim, kada smo se prvi put sreli, nije bila slobodna, pa je nisam ni posmatrao kao potencijalnu devojku, niti sam razmiπljao kako i šta da učinim da je osvojim. Oduševila me sponatanošću, time što je prirodna i normalna, i obema nogama čvrsto stoji na zemlji. Nije dozvolila da je slava ponese, a sad, kad je poznajem više i bolje nego iko drugi, mogu slobodno da kažem da će takva i ostati. Od poslovne saradnje naš odnos je prerastao u divno prijateljstvo. A kad su se u njenom privatnom životu desile promene, drugarstvo je spontano preraslo u veliku ljubav, iz dana u dan sve jaću - rekao je tada Mladen Radulović za medije.

Podsetimo, Mladen je bio u vezi i sa Anabelom Atijas, tada Bukvom, ali njihova ljubav nije dugo trajala.

Foto: Pink.rs, Facebook.com

Autor: P.R.