AKTUELNO

Ne propustite!

Autorka i voditeljka emisije ''Magazin In'' Sanja Marinković ove subote ugostiće dobro poznata imena domaće javne scene. Naime, Sanja će na aktuelne teme govoriti sa: suprugom Radiše Trajkovića Đanija, Slađanom Trajković, bivšim učesnikom ''Zadruge'' Franom Pujasom, pevačicama Gocom Božinovskom i Vesnom Đogani, voditeljkom Tijanom Pricom, udovicom Olivera Ivanovića, poslanicom SNS-a Milenom Ivanović i glumcem Brankom Babovićem.

Foto: TV Pink Printscreen

Slađa Trajković pojavila se pred kamerama samo 20 dana nakon što su joj odstranili bubreg, a tom prilikom je u ''Magazinu In'' govorila o opakoj bolesti koja ju je zadesila i tome kroz kakav pakao njena i Đanijeva ćerka Sofija prolazi u školi zbog toga.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

- Ona ode u školu i kao: ''Šta je, mama ti ima rak. Umreće...'' - otkrila je Slađa u ''Magazinu In'' kroz šta njena ćerka prolazi i dodala:

Foto: TV Pink Printscreen

- Imala sam rak levog bubrega. Samo 20 dana je prošlo od operacije. Sad sam kao puška - poručila je Đanijeva supruga, a sve detalje njene borbe saznaćete ove subote u ''Magazinu In''.

Ne propustite najnovije izdanje emisije ''Magazin In'' koje je programu televizije Pink danas s početkom u 17 časova!

Autor: M.K.