AKTUELNO

Život ih nije mazio.

Anabela Atijas na našu muzičku scenu kročila je devedesetih godina, a o njenom privatnom životu mnogo se zna. Međutim, njenu majku Jadranku Polutak za sve ovo vreme retko smo mogli da vidimo u javnosti - ona decenijama živi u Švedskoj, a bivša pevačica "Fanki Džija" više puta isticala je da je vezana za mamu. Njih dve veoma liče, a Anabela je jednom prilikom na društvenim mrežama pokazala kako je izgledao njihov dirljivi susret.

Foto: Instagram.com/anabelci

- Iznenađenje, evo konačno najlepši susret sa njom. Morala sam da podelim sa vama i ovu emociju, nismo se videle godinu dana, a toliko nam se toga izdešavalo. I da znate srećne smo jer smo imale opet priliku da se sretnemo, a moglo je i drugačije. Čuvajte i volite svoje najbliže kao da sutra ne postoji. Čudna su vremena, sve prolazi, pa i mi. Majka - napisala je Anabela u objavi.

Foto: Instagram.com/anabelci

Dirljiv susret sa ćerkom rasplakao je Jadranku, za koju je inače poznato da je zbog svoje ćerke i turbulencija u njenom privatnom životu često i sama plakala. Jadranku su ozbiljno potresala dešavanja u trećoj sezoni "Zadruge", kada su pred milionima gledalaca Anabela i njen bivši suprug Gagi ratovali, u šta je bila uključena i njihova starija ćerka Luna. Jadranka je tada za Pink.rs svedočila kroz kakav je pakao prolazila sa Anabelom zbog Gagija, a jedan od težih životnih perioda bio joj je onaj kada se Atijasova borila s opakom bolešću.

Foto: Pink.rs/Privatna arhiva

Autor: D. T.

#Anabela Atijas