AKTUELNO

Rusvaj!

U toku je podela budžeta ovonedeljnog vođe Nenada Aleksića Ša. Veliki budžet dobio je Sale Luks.

Što se tiče novih drugara iz rijalitija, nisi neko koga sam ovde upoznao. Upoznao sam te kao pravog šmekera, ispoštovao si me za sve, bez cimanja i rasprave. Čovek si sa kojim se lako dogovori, star škola i ulična skola si. Iskren si, umaš da me na*ušiš, ali nikad ne radiš za stolom. Tara, treba da mi budeš podrška i kažeš mi hvala na svemu - pričao je reper.
Ti si se zahvalio za ono što sam zamerala - dodala je Tara.
Ja da se igram rijalitija, igrao bih se sa tobom. Pusti me, možda je ovo mojih pet minuta, a možda u*erem sebe. Marko i Sandra hvala do neba što ste bili sa mnom i plakali. Ja sam o tim stvarima pričao, tako su svi razumeli, a ti se opet igraš i radiš stvari. Treba da mi budeš podrška - besneo je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Sandri i Đedoviću sam zamerala što nisu išli protiv celog stola i govorli da je sve laž. Ti njoj ne zameraš, nego govoriš da je za sve u pravu. Treba se uhvatiti za dobre dane, ali pomeni i loše - vikala je Tara.
Da nisi pravila situacije ne bi stizale hipotetička pitanja - ubacio se Đedović.
Ona meni kaže da Janjuš ne može da mi bude drug, ja kažem da znam. Meni je prijatelj manje nego drug, napolju prijatelje zovem drug. Na*ijem na ku*ac, meni je drug velika stvar. Praviš nešto i sebe ubacuješ u priču, svi to vide. Samo te lekam posle, nemoj da se žališ Dejanu. Hoće da me odvoji od svih i da mi da nogu u du*e - nastavio je Nenad.

Foto: TV Pink Printscreen

Sj*bete kola, pa odete kod drugih likova, a tad ga nisi žalila - rekao je Đedović.
Ko zna šta sam ja pričala. Je*o me ceo svet, ku*va sam, ajde da pričamo o tome - urlala je Simova.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.