AKTUELNO

Opšti haos!

U toku je podela budžeta ovonedeljnog vođe Nenada Aleksića Ša.

Osoba sa kojom se se posvađao po izlasku, msilio sam da mi ne želi dobro i da radi sve protiv moje ljubavi. Osoba za koju sam mislio da mi nije bila prijatelj tokom boravka u Zadruzi četiri. Kad se osvestiš shvatiš da ti je osoba želela dsobro, bila prijatelj i zalagala se za tebe. Nabio sam stres toj osobi koliko god da je jaka, možda i najjača. Osoba koja je i dan danas tu za mene kad imam bilo koji problem. Osobi se uvlače u du*e, brutalno šlihtaju i ne smeju da iznesu svoje mišljenje. Voleo bih da nađem jendu reč, retka sam osoba koja joj se ne šlihta, a mogu da uputim samo reči hvale. Marko, ovog puta priča o tebi, postoji još jedna osoba - govorio je Nenad.
Mene si sad uvredio, kad si rekao da su za sve u pravu - odbrsuila je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Opet si nezahvalna. Možeš da se vređaš, Tara će da izvrne svaku moju reč - dodao je Ša.
Kad smo pisali one papiriće, bila je situacija da se pišu imena i objašnjava se ta osoba, a ja sam napisala Sandru Rešić. Koliko god da sam te mrzela i nazivala te psihopatom , ja sam Sandri okrenula leđa. Sa njima sam okej, ali ću uvek da im zamerim - pričala je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta imam da mu zamerim za prošlu godinu? Je l' bio u pravu da ćeš se ponašati kao go*no prema meni? Je l' si bančila i ostavljala me samog u hgotelu? Bila si napolju, slikala se sa Mensurom, kačila za Čorbicu, dok sam ja bio sa tobom u vezi. Ja sam prihvatio i prešao preko svega. Ovde si mi nabijala stres i dovela me u situaciju da mi stižu hipotetička pitanja. Čovek koga sam molio da te ne tuži. Moj i njegov odnos je takav da me nikad nije uvredio. Što si se videla sa bivšim verenikom? Ovo namerno radiš da bi napravila skandal - nastavio je Ša.
Savete je pogrešno skapirao i tumačio kao napad, kad je izašao skapirao je - ubacila se Matora.
Javno povlačim svoje izvinjenje Sandri Rešić i Đedpviću. Povlačim dan kad sam im zamerila bilo šta - vikala je Tara.
Glumila si sa mnom ljubav, a išla i govorila da si odvratan, pa te čudi moja porodica - odbrusio je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Marko, hvala ti. Nemam šta da ti zamerim i zalagao sam se za ovu deovjku da ne ide na sud, a ni tu nije zahvalna. Za tebe treba da kaže da si uvek bio tu za nas, nikad nije bio protiv veze i uvek je bio za to da ostanemo ovde - istakao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.