AKTUELNO

Atraktivna brineta podigla je temperaturu u studiju.

Danas je sa emitovanjem na Televiziji Pink počela četrnaesta po redu sezona popularne TV emisije "Nedeljno popodne kod Lee Kiš", a poznatoj voditeljki je danas u goste došla i Soraja Vučelić, koja je odabrala nikad provokativniji stajling.

Pročitajte još... VOLELE SU ISTOG ČOVEKA: Ana Pendić konačno progovorila o sukobu sa Aleksandrom Radović! (FOTO)

Foto: TvPink Printscreen

Ljubičaste čizme, ultrakratki šorts i beli sako sa dubokim izrezom bilo je sve što je Soraja odlučila da ponese u premijernoj emisiji nove sezone, pa niko od gostiju nije mogao da skine pogled sa njenog poprsja kojem je malo falilo da izviri. Zbog toga skoro niko nije ni obratio pažnju na ono što je Soraja pričala, a odnosilo se na dramu koju je doživela na letovanju.

- Odlučila sam da više ne ronim pošto sam imala veliki peh sa tim! Ronila sam u jednom bazenu i oči su mi bile za nekoliko sati ovolike - objasnila je Soraja, a onda voditeljki otkrila da se po povratku u susretu susrela sa novim problemom.

Foto: TvPink Printscreen

- Ono što me je sačekalo u Beogradu, to su bili hakeri! Nemam više ništa od društvenih mreža, iskreno da vam kažem, mogu i da im se zahvalim. Nešto dobro sam izvukla iz svega toga, posvećujem pažnju čak i nekim drugim stvarima, a inače bih bila non stop na telefonu - ispričala je Soraja u današnjem izdanju emisije "Nedeljno popodne kod Lee Kiš".

D. T.

#Lea Kiš Jokić

#Nedeljno popodne sa Leom Kiš

#Soraja Vučelić

#pevačica

#starleta

'