AKTUELNO

Nije je štedeo!

U toku je emisija "Nominacije". Voditelj Milan Milošević je dao reč Marku Đedoviću koji je komentarisao Tarino izlaganje:

Ona sada govori kako je Ša dobar, a ovamo priča sve najgore o njemu. Nije bila iskrena, pričala si svašta o Moniki, a sada gvoriš kako imaš lepo mišljenje o njoj. Ja neću komentarisati Taru i Ša jer je to meni budalaština - rekao je Marko pa krenuo da komnetariše Nenada:

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče Ša on i ja smo bili korektni, nismo se svađali do mementa kada je bilo raskrcavanje kobile. Ovaj scenario Tare i Ša je isti kao i prošle godine - komentarisao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Monika, ja te ne žalim kao neki ovde, ja žalim tvoje roditelje jer kao devojka od 20 godina se javljaš i juriš čoveka od 40. Preedstavila si se kao sajber uhoda, nemam ni vizuelno sažaljenje prema tebi iako imaš 40 kila. Ti devojko bori se, radi ša umeš, jurila si nekoga ko je pokazao najgore o sebi. Tebi se svideo autodestruktivan lik, koji je napravio haos. Ljudi se ne jure po društvenim mrežama, ja šaljem Moniku - nominovao je Đedović-

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.  

Autor: N.B.