AKTUELNO

Šta li mu sprema?

Nakon što su Marijana Zonjić i Marko Osmakčić progovorili o obnavljanju romanse, voditeljka Ivana Šopić dala je reč Viktoriji Mitrović.

Foto: TV Pink Printscreen

Za mene su oni u vezi od utorka. Mene to ne zanima. Šta da kažem, srećno... Nemam za šta da se borim. Osećam se lagano, nisam zaplakala, očekivala sam sve ovo - pričala je Viki.
Ne foliraj se - dodao je Zola.
S*reš, Viki. Ne možeš da kažeš da ti je svejedno - dobacila je Dalila.
Nije mi svejedno, ali se osećam lagodnije. Na trenutke mi ne bude svejedno. Imam neki bolji osećaj u grudima, nadam se da će na tome i ostati. Kad se desilo u utorak, ja sam već to znala. Samo je bilo pitanje kad, šta i kako... Sutra je subota, "Pitanja novinara", ja neću plakati, a on jeste. Verovatno će mi biti i dalje teško. Samo jedno mogu da kažem, što su njih dvoje više zajedno, meni će biti bolje. Rijaliti traje još ovoliko, pa ćemo videti. Da sam htela da se borim, skočila bih mu u krevetu, on bi poklekao. Nisam se predala, ja sam odustala. Naravno, složila bih se sa nečijim izlaganjem od pre neki dan, ništa lično... Tj. neću da se mešam, želi im svu sreću. Zamoila bih moju podršku da pošalje mafine - dodala je Mitrovićka.

Foto: TV Pink Printscreen

Viki, da si pametna kao što nisi, ovo nije trebalo da bude razlog za raskid, nego mnogo ranije - istakao je Miki.
Da je ostao sam, opet bismo se spojili, mene bi ponela emocija, njega ne znam šta. Da je ostao sam danas, juče, sutra, spojila bi nas ta strast, mene bi povukla neka emocija... Tj. uvek ja priđem. Kao što je rekao, Škorpija (Viki) ubija, a Rak (Marijana) bode - dodala je Viki.
Sad kad vratim film unazad, žene imaju senzor, ona je u pogledu mogla da vidi kakav je to pogled. Ja pogledam Deniz, Mimu, to ništa nije tumačila drugačija - dodao je Osmakčić.
Njega vuče jer Marijanu nikad nije opalio. Naravno da ima privlačnosti više sa nekim sa kim nisi bio... - govorila je Mitrovićka.

Foto: TV Pink Printscreen

Što kaže Ana Nikolić, nije više ni važno ko je kriv. Ja mislim da ona ne misli ovako, moja je samo stvar, ja sam bio koliko toliko iskren. Ona je to osetila, ispada nekorektno, ali je tako - dodao je Marko.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.