AKTUELNO

O ovome se priča!

Biljana Dragojević odgovorila je na prozivke da je "bez razloga odbacila snaju Dalilu", kao i na to da je od početka bila protivnik njene i Dejanove veze.

- Priliku je dobila da je bolje upoznam, a ona je htela nešto više od toga, ja samo ne znam šta, ali svakako da je uvek pravila i neke smicalice i nije htela da prihvati ništa dobro, a ni loše, jer ona je takva - ispričala je Biljana.

Foto: Pink.rs

Na optužbe da je ona "bacila magiju" sinu Dejanu i Dalili kako bi im rasturila brak, Biljana kaže:

Pročitala sam negde da sam im ja zakopala nešto ispred kuće, ali kao što sam rekla, ja ne znam gde su oni živeli. Mi iz Vojvodine ne znamo šta oni tamo dole rade kada su takve stvari u pitanju, ja sam osoba koja ne veruje u sve to, ali dok sam gledala Dejanovo ponašanje, videla sam da se neke čudne stvari dešavaju, čak je njena majka Emina čvrsto tvrdila da će se oni pomiriti za Novu godinu, što se stvarno i desilo, jer kako je rekla, ona radi na tome da se to desi i stvarno je to tako bilo - sa čuđenjem je ispričala Dragojevićeva i prokomentarisala priče da je Dejan promenio veru.
Mislim da to nije istina. Postojali su neki snimci kako pere noge u lavabou i da su to navodno neki njihovi obredi, ali moje mišljenje je da to nema nikakve veze s tim - rekla je Biljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: D.T.

#Biljana Dragojević

#DALILA DRAGOJEVIČ

#Dejan Dragojević

#Zadruga