AKTUELNO

Pogođen rezultatom glasova!

U toku je emisija "Pretres nedelje". Voditelj Milan Milošević dao je reč Mensuru Ajdarpašiću kako bi prokomenatirsao prvo mesto na anketi zadrugara koji jedno pričaju, drugo misle, a treće govore.

Đedović je dosta toga objasnio kad je moja ličnost u pitanju i moja unutrašnjost. Može da me komentariše i moj odnos, slobodno - počeo je on.
Kad sam komentarisao da preteruješ, to joj je odgovaralo, a kawd pričam stvari koje su evidente, ne odgovara joj. Ti si rođena za ovo - dodao je Karić.
Ne smatram da sam neko ko priča jedno, misli drugo, a treće radi. Prihvatiću titulu, iako se ne slažem. Nikad nisam rekao da ne volim Milicu, da sam ravnodušan i da sam ja njoj prijatelj. Razbesnim se i želim da se maknem od nje, ali mi to ide nalo teže. Ljudi slušaju naše rasprave, čuju i vide sve. Ja ovde nisam došao da se ženim. Milica kad je ustala deluje mi kao da se nije ustručavala da ospori, žao mi je zbog toga.J Ja ako njoj zlo mislim, meni se vratilo - nastavio je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti misliš da napolju nećeš biti sa njom, a ponašaš se prema njoj kao da si u vezi - rekao je Stefan Karić.
Nisam ravnodušan, ali nije kao kad sam bio u vezi. Ne mogu da verujem da se toliko borim da je usmerim. Smatram da bi se neke stvari drugačije odvijale, a ja sam se tu pojavio. Kaže da je ponižavam i da sam od nje napravio najogru. Nije meni krivo što je ona na dobrom putu i što je super u narodu, ne želim da se takmičim. Na svu moju dobru nameru prema tebi, kad sam ti govorio neke stvari da nisu isprave, svako normalan će ti to reći - pričao je Mesnur.
Ali ti stlno pominješ - dobacila je Milica.
Evo, ona neće da sluša. Ona ne da da se o tome govori! Podsećam je na postupke koje je ona činila. Je l' sam ja bio u tvojoj sobi? Šta ti je mali tražio u sobi? - nastavio je Ajdarpašić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam siguran da ne činim ništa loše kad je moj savet njoj u pitanju. Zlo tu ne može da nađe i niko ništa loše neće reći. Stvari izgovrim u besu i afektu, svašta nešto loše, jer kaže da pravim od nje najgoru. Ne dopuštam sebi da idem predaleko u njene odnose. Ja želim da verujem da je Milica primer i da je mnogo dobra, ne znam je spolja da bih to tvrdio. Sumnjam i želim da verujem da je dobra i mirna i da na neke stvari nije imala uticaj, ali se bojim da nije tako - govorio je Mensur.
Ti nisi ustala u rekla da on nije takav. To treće mesto među zadrugarima je Milici prvo mesto, jer ona misli da si ti takav, čim je to očekivala. Ako nekog voliš braniš ga glavom i bradom - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.