AKTUELNO

Iskreno!

U novom izdanju emisije "Premijera - Vikend Specijal", novinar Nemanja Vujičić u svom intimnom kutku ugostio je pevačicu Natašu Bekvalac, koja je u iskrenom razgovoru otkrila nepoznate detalje iz svog života.

Foto: TV Pink Printscreen

Na samom početku, Bekvalčeva se osvrnula na protekle dve godine u doba korone.

Ja, kao i uvek, ništa nisam naučila. Šalu na stranu, imala sam dve predivne, ali teške lekcije u ovoj godini. Kovid nam je srezao krila, bila je organizovana cela turneja nakon koncerta "SOS za ljubav", ali smo nažalost morali da stanemo. Razmišljala sam o tom pitanju "kako si", ali t o danas nikoga ne zanima, uglavnom ti kažu "okej", "pamtim i bolje dane", a zapravo nikoga ne zanima kako si. Trenutno, gore-dole. Ne osećam se fantastično, ali nisam ni loše. Onako - iskrena je pevačica, pa nastavlja:
Često me i Hana izvede iz takta, tako da imam problema sa decom, to je jedino što može da me učini da se osećam loše. Ne znam na kom duhovnom nivou treba da budem da bih rekla da mi ništa ne nervira i da je sve to deo odrastanja. Ne razlikujem se ništa od svake majke koja sama vodi računa o dvoje dece. Katja za koji dan puni četiri godine, a Hana uskoro puni 15 godina. Problemi nisu slični i to je za mene najteži životni poziv, najveća odgovornost i najmanje želim da pogrešim kada je to u pitanju - kaže Nataša.

Foto: TV Pink Printscreen

Atraktivna pevačica se osvrnula i na svoje detinjstvo, za koje kaže da je bilo i više nego lepo.

Najlepši period mog života je bilo moje detinjstvo. Sve nakon toga što je dolazilo mislim da sam dobro podnosila zbog zdravog temelja koji sam imala od početka. Najviše mi je nedostajao tata, stalno je bio zapoZBOslen, radio je kao fudbalski trener i nikada nije bio kod kuče, ali sam tako naučila da se bez muškarca može. U principu smo funkicionisale mama, Kristina, Dragana i ja. Uvek kad je dolazio stvarao mi je neku vrstu nelagode, jer sam naučila da budem samo sa momom, nisam navikla na njega, i zbog toga sam bila ljuta na njega, ali svakako da mi je nedostajao - ističe Bekvalčeva, pa dodaje:
Mama je strašno duhovita, ali je stidljiva. Čista je, neiskvarena, jako posebno biće i mnogo je volim. Za Kristinu sam više bile vezana nego za Draganu, jer je razlika bila manja, samo pet godina. Nas dve smo je stalno gnjavile, Dragana me je strašno tukla kad sam bila mala, to je bukvalno moglo da prođe kao maltretiranje, ništa nisam smela da govorim roditeljima, mlatila me je stalno, poslednji put je možda bilo kad sam imala 14-15 godina. Bila sam presrećna kad se udala i kad je otišla - smeje se Nataša.

Foto: Privatna arhiva

Živele smo u skromnom naselju, nas tri smo bile u jednoj sobi i strašno sam je nervirala kada se učila, jer sam morala naglas da ponavljam, a ona bi me samo povukla za kosu i viknula: "Prestani, bre!" Ali sam ja zato sve to vratila Kristini - priča pevačica kroz smeh.

Malo je poznato da je Natašina prva ljubav bila gluma, a da je pevanje došlo tek kasnije.

Jedan od najtežih perioda u moj životu bilo je odbijanje u glumačkoj akademiji. Bila sam totalno izgubljena, nisam znala šta ću sa sobom, tako da je to bio moj prvi životni poraz, ali sam odmah znala da više nikada neću ući na Akademiju i u pozorište. Sve vreme sam se bavila muzikom, ali gluma je bila nešto gde sam sebe videla. Ne film, nego pozorište! Mnogo sam ga volela. To je bila moja prva ljubav. Muzika je došla posle - zaključuje Nataša u emisiji "Premijera - Vikend Specijal".

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: P.R.

#Nataša Bekvalac