AKTUELNO

Ona je za to imala poseban razlog.

Najpopularnija i najvoljenija pevačica na prostorima Balkana - Svetlana Ceca Ražnatović, ovog leta nije stigla da se odmara. Ceca je protekle mesece provela veoma radno, pre svega u Crnoj Gori, gde je skoro svakog dana imala nastupe, koji su bili veoma posećeni.

Ceca teško podnosti vrućine.

Ne samo što teško podnosim visoke temperature već mi ne prija ni kad je mnogo hladno. Odgovara mi isključivo kontinentalna klima, do dvadeset pet stepeni, tada najbolje funkcionišem. Protekle dane sam uglavnom provela u kući, osim klimatizovanog prostora drugog rešenja nema - izjavila je Ceca.

Pevačica još uvek nije stigla da se okupa u moru, ne samo zbog brojnih nastupa, već i zbog toga što, kako kaže, ne može da pronađe kutak u kom bi mogla da uživa u privatnosti, jer gde god se okrene, vidi novinare i fotografe.

Kad odem na odmor, želim da se potpuno opustim, ne razmišljajući da li će me neko slikati dok se sunčam ili uživam sa prijateljima u restoranu - bila je iskrena Ceca.

Ceca najviše voli da odmara u Crnoj Gori, jer tamo ima mnogo dragih ljudi. Takođe tvrdi da su Crnogorci veliki džentlmeni.Pink.rs

#Svetlana Ceca Ražnatović

'